Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217000600

Night lamp WDL-02 vezeték nélküli fekete


Cikkszám: URZ000370 | EAN/Vonalkód: 5900217000600

Night lamp WDL-02 vezeték nélküli fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Modern és elegáns LED éjjeli lámpa, amely egyedi hangulatot teremt bármely belső térben, legyen az otthon, vagy luxus szállodákban és éttermekben. A vezeték nélküli LED éjjeli lámpa a modern technológia és az időtlen design kombinációja, amely tökéletes kiegészítője bármely belső térnek.

Modern LED Technológia:
Éjjeli lámpánk LED technológiát használ, amely fényes, hosszú élettartamú és energiatakarékos világítást biztosít. Az LED-eknek köszönhetően élvezheti a kellemes, hangulatos fényt anélkül, hogy túlzott hőleadástól kellene tartania.

Vezeték Nélküli Kényelem:
Az éjjeli lámpa teljesen vezeték nélküli, ami azt jelenti, hogy bárhova elhelyezheti anélkül, hogy kábeleket kellene húznia vagy konnektorokat keresnie.

Elegáns Dizájn:
A lámpa gondosan megtervezett, hogy különféle belső stílusokhoz illeszkedjen. Minimalista formája és kivitelezése tökéletes kiegészítővé teszi mind a modern, mind a klasszikus dekorokhoz.

Könnyű Használat:
A lámpa használata rendkívül egyszerű - csak érintse meg a bekapcsoláshoz és kikapcsoláshoz. Nincsenek felesleges gombok vagy távirányítók.

Hangulatfény Szabályozás:
LED éjjeli lámpánk fényerőszabályozással rendelkezik, így a fényt hangulatához vagy igényeihez igazíthatja. A lámpa biztosítja a megfelelő világítást bármilyen alkalomra, legyen az lágy, romantikus megvilágítás vagy erősebb fény olvasáshoz.

Többfunkciós:
Egyedi kialakításának és funkcionalitásának köszönhetően LED éjjeli lámpánk tökéletes éttermek és szállodák számára. Használható asztali lámpaként, eleganciát és hangulatot kölcsönözve bármely asztalnak vagy munkaterületnek.

Műszaki adatok:
- Méret: 37 x 10.5 cm
- Világítási idő: ~8 óra
- Akkumulátor kapacitás: 2x1800mAh=3600mAh
- Töltőport: Type C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett