Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809710754942 Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR PRIVACY IPHONE 12 / 12 PRO ÜVEGFÓLIA


| EAN/Vonalkód: 8809710754942 | Márka: Spigen

SPIGEN GLAS.TR PRIVACY IPHONE 12 / 12 PRO ÜVEGFÓLIA


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Glas.TR Privacy egy vékony bevonat, amelyet a gyártási és hőkezelési folyamat során 9H keménységűre edzettek. Ez biztosítja, hogy ellenálljon a karcolásoknak még olyan éles tárgyakkal való érintkezés esetén is, mint a kulcsok vagy a kés.
Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Emellett nem befolyásolja az érintés érzékenységét, és kivételes simasággal rendelkezik, így a képernyőn való ujjmozdulatok élvezetessé válnak.
Speciális funkciója a magánszféravédelem - az üveg bizonyos szögből blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, így bankautomatákéhoz hasonló hatást ér el.
Az üveget kifejezetten a képernyő karcainak védelmére tervezték, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát váratlan leejtés esetén.
Az üveg/fólia csak a lapos kijelző részen van kivágva, a kijelző gyártó által készített lyukasztásnak megfelelően. Csak ilyen kivágás biztosítja a teljes kompatibilitást a védőtartozékainkkal.
A kijelzők széleinek különféle csiszolása miatt a védőfólia/üveg telepítése után a képernyő körül enyhe levegőbuborék aura keletkezhet. Ez természetes, és a kijelző sajátosságaitól függ.
FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a felszerelést közvetlenül a fürdés után a fürdőszobában - a vízgőz felszívja az összes port a levegőből, és nem fog akadályozni a telepítés során.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd törölje szárazra egy száraz kendővel.
3) A lehető legegyenletesebben telepítse a bevonatot - pozicionálhatja az eszköz oldalához ragasztott két szalagcsíkkal.
4) Távolítsa el a légbuborékokat úgy, hogy az egészet körkörös mozdulatokkal több másodpercig szorosan benyomja. Ezt úgy tegye, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban kapcsolódjon a képernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- Kellemes tapintású 2.5D csiszolt élek
- További oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Adatvédelem
- Nem befolyásolja az érintőképernyő működését
- Méretek: 142x67 mm
A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Glas.TR Privacy üvegfólia
1 x Telepítőkészlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett