Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971225625 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy üvegfólia Samsung Galaxy S24 - 2 darab


Cikkszám: 25128-0 | EAN/Vonalkód: 8809971225625 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit Privacy üvegfólia Samsung Galaxy S24 - 2 darab


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha mindig is tartottál ettől az aspektustól az edzett üveg használatánál, akkor most megoldódik a problémád! A Spigen "EZ Fit" sorozat edzett üvege egy tökéletesen a telefon elejére vágott rögzítő kerettel van ellátva, ennek köszönhetően tökéletesen elhelyezhető a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív. A privacy üveg egy vékony bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre edzettek. Ennek köszönhetően még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel érintkezve is ellenáll a karcolásoknak. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van ellátva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Emellett nem befolyásolja az érintőfunkció érzékenységét, és kivételesen sima, így az ujjad mozgatása a képernyőn élvezetet nyújt. További funkciója a privacy védelem - az üveg egy bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, ezáltal elérve egy ATM-ekhez hasonló hatást. Az üveget kifejezetten a képernyő karcolások elleni védelmére tervezték, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során. Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd el a telepítést a fürdőszobában, közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli az összes port a légkörből, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd használj száraz ruhát, hogy ragyogóvá polírozd.
3) Helyezd a keretet a bontatlan üveggel a telefon elejére.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Távolítsd el a légbuborékokat az egész felület alapos, körkörös mozdulatokkal történő nyomkodásával néhány tucat másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban kapcsolódjon a képernyőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- Érintésre kellemes 2.5D csiszolt élek
- További oleofób réteg
- Privacy védelem
- Nem befolyásolja az érintőfunkciót
- Méretek: 143x67 mm CSOMAG TARTALMAZ:
2 x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Privacy Glass
1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett