Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362828 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy üvegfólia kémlelődés elleni szűrővel Samsung Galaxy S24-hez


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue SAMSUNG S24 | EAN/Vonalkód: 5907769362828 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy üvegfólia kémlelődés elleni szűrővel Samsung Galaxy S24-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Privacy edzett üveg kémlelődés elleni szűrővel Samsung Galaxy S24-hez

Elege van a kíváncsi pillantásokból a villamoson vagy a buszon? A Wozinsky Privacy Glass edzett üveggel és kémlelődés elleni szűrővel már nem kell emiatt aggódnia! Védje okostelefonja képernyőjét az esésektől és karcolásoktól, miközben megóvja adatainak titkosságát. A kémlelődés elleni szűrő biztosítja, hogy csak ön lássa, mi van a képernyőn, mások pedig csak egy üres képet fognak látni. Az összeszerelés gyerekjáték, és az üveg nem befolyásolja az okostelefon funkcionalitását. A megerősített keret eleganciát kölcsönöz és további élvédelmet biztosít.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Privacy Glass
- Üveg keménysége: 9H
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24

A Wozinsky Privacy Glass legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a telefon szabad használatát anélkül, hogy félné kellene a kíváncsi pillantásoktól, hatékonyan védve a magánéletét. A kémlelődés elleni szűrő csak adott szögből teszi láthatóvá a képernyőt.
- Védi a képernyőt az esések és karcolások hatásától. Az üveg elnyeli az esés energiáját, így a képernyő érintetlen marad.
- Az üveg felszerelése egyszerű és nem igényel szakértői segítséget. A csomag tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt.
- Nem zavarja az okostelefon működését. Az érintési érzékenység változatlan marad, és a kép élénk marad.
- A megerősített keret védi az éleket a sérülésektől. Megakadályozza a repedések kialakulását és a részecskék bejutását az üveg alá.

Titokvédelem kémlelődés elleni szűrővel

Kíváncsi rá, hogyan biztosíthatja titkosságát nyilvános helyeken? A Wozinsky Privacy Glass kémlelődés elleni szűrővel a tökéletes megoldás. Ennek köszönhetően csak ön láthatja, mi van az okostelefon képernyőjén. Mások, akik más szögből nézik, csak egy üres képernyőt látnak. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megvédje üzeneteit és más személyes tartalmait a kíváncsi szemektől a buszon, villamoson vagy kávézóban.

Páratlan képernyővédelem

Gyakran előfordul, hogy az okostelefon kicsúszik a kezéből? A Wozinsky Privacy Glass segítségével telefonja biztonságban van. Az üveg elnyeli az ütési energia teljes mértékét, védve a képernyőt a sérülésektől. Bár az üveg maga megrepedhet, ez a feladata - megvédeni a telefon képernyőjét. Nyugodtan élvezheti, hogy okostelefonja védve van az esésektől és karcolásoktól.

Egyszerű és gyors összeszerelés

Aggódik, hogy a védőüveg felszerelése bonyolult lesz? Semmi sem áll távolabb az igazságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg rendkívül könnyen felszerelhető. A készlet tartalmazza az összes szükséges eszközt ahhoz, hogy megfelelően helyezze el az üveget az okostelefon képernyőjén. Az utasítások világosak és áttekinthetőek, és a teljes folyamat nem igényel szakértői támogatást. Néhány perc elegendő ahhoz, hogy teljes védelmet és titkosságot élvezhessen.

Teljes okostelefon-funkcionalitás

Attól tart, hogy a védőüveg befolyásolja a telefon működését? Semmi sem állhatna távolabb az igazságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg nem zavarja a készülék normál működését. A képernyő élénk marad, és az érintési érzékenység változatlan. Úgy használhatja okostelefonját, ahogyan mindig is tette, miközben élvezheti a megnövelt védelmet és titkosságot. Ez a tökéletes megoldás mindenkinek, aki nagyra értékeli a kényelmes használatot.

További élvédelem

Aggódik telefonja éleinek sérülése miatt? A Wozinsky Privacy Glass megerősített kerettel nyújt további védelmet. Nem csak javítja az okostelefon megjelenését, hanem mindenekelőtt védi az éleit a repedésektől és sérülésektől. Ennek köszönhetően telefonja újszerűnek tűnik, és nem jutnak be részecskék az üveg alá. Ez egy megbízható védelem, amiben bízhat.

Nézze meg, hogyan kell telepíteni a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett