Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971228527 Márka: Spigen

Spigen Glas.TR "EZ Fit" 2-PACK iPhone 16 Pro Max privát üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971228527 | Márka: Spigen

Spigen Glas.TR "EZ Fit" 2-PACK iPhone 16 Pro Max privát üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig féltél az edzett üveg használata során fellépő telepítési problémáktól, akkor most megoldódtak a gondjaid! A Spigen "EZ Fit" sorozatának edzett üvege tökéletesen az iPhone előlapjához illeszkedő szerelési kerettel van ellátva, amely segítségével hibátlanul pozicionálhatod a kijelzőre. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési folyamatot, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára.

A Privacy üveg egy vékony bevonat, amelyet gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre edzettek. Ez azt jelenti, hogy ellenáll a karcolásoknak, még akkor is, ha kulcsokkal vagy késsel érintkezik. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, ami megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések megjelenését a kijelzőn. Kristálytisztán átlátszó és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét és kivételesen sima felülettel rendelkezik, így az ujj mozgatása a kijelzőn kellemes élményt nyújt.

További funkciója a magánélet védelme - az üveg egy bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsájtott fényt, ami olyan hatást kelt, mint az ATM-ek esetében. Különös figyelmet fordítottak az üveg kijelzőkarcolások elleni védelmére és a kijelző sérülésének kockázatának minimalizálására egy váratlanul bekövetkező esés során.

Ellenőrizd, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:1) Kezdd a telepítést egy fürdés utáni fürdőszobában - a vízgőz elnyeli az atmoszférában lévő port, így az nem fog zavarni a telepítés során. 2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a kijelző felületét, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre. 3) Illeszd az előzetesen leszerelt üveget a telefon előlapjára a keret segítségével. 4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Szabadulj meg a légbuborékoktól, erősen nyomva a felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig, hogy az öntapadó réteg a lehető legjobban kötődjön a kijelzőhöz.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D finomított élek, kellemes tapintás
- További oleofób réteg
- Magánélet védelem
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását
- Méretek: 159x74mm

A KÉSZLET TARTALMA:
- 2 x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Privacy üveg
- 2 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett