Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364259 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Üvegfólia iPhone 16 Pro Max-hoz


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass Full Glue iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 5907769364259 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Üvegfólia iPhone 16 Pro Max-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Full Glue Üvegfólia iPhone 16 Pro Max-hoz Fekete Kerettel A Wozinsky Full Glue Üvegfólia szilárd kijelzővédelmet garantál. Még akkor is, ha a telefon leesik, a kijelző érintetlen marad. A 9H keménységű üveg ellenállóbbá teszi a karcokkal szemben, mint a szokásos védőüveg. A készlet tartalmazza a felhelyezést segítő kiegészítőket is: kijelzőtisztító kendőket és porszem eltávolító matricákat, melyek tökéletes tapadást biztosítanak légbuborékok nélkül.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Glue Tempered Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky Full Glue Edzett Üvegfólia legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a kijelző repedései ellen. Az üveg elnyeli az ütés energiáját, eloszlatva azt a felületén, minimalizálva ezzel a kijelző repedésének kockázatát.
- Nagyon könnyen összeszerelhető. A készlet tartalmazza az üveg felhelyezését segítő kiegészítőket.
- Növelt karcállósággal rendelkezik. A 9H karcállóság még intenzív használat után is megvédi a kijelzőt.
- Garantálja a kép tisztaságát színváltozások nélkül. Az üveg teljesen átlátszó, és nem befolyásolja a kijelző képének minőségét.
- Magas használati kényelmet biztosít. Az üveg szinte észrevétlen a kijelzőn, és nem befolyásolja az érintési érzékenységet.

Kijelzővédelem a repedésektől
A Wozinsky Full Glue Tempered Glass az ütés energiájának elnyelésére és eloszlatására lett tervezve. Ennek köszönhetően, ha a telefon leesik, az üveg eltörik, védve a képernyőt a sérüléstől.

Könnyű telepítés
A Wozinsky Full Glue Tempered Glass-hoz mellékelt szerelőkészlet lehetővé teszi az üveg gyors és egyszerű felhelyezését a telefon kijelzőjére. A tisztítókendők és matricák lehetővé teszik a kijelző felületének alapos előkészítését, eltávolítva minden porszemet, mely befolyásolhatná a végeredményt.

Megnövelt kijelző tartósság
A legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően a Wozinsky edzett üvege rendkívül karcálló. A 9H keménység biztosítja, hogy még intenzív telefonhasználat után sem maradnak csúnya nyomok a kijelzőn. Az ilyen védelem különösen fontos azok számára, akik nehéz körülmények között használják telefonjukat, például sportolás vagy terepmunka közben.

Nem változtatja meg a képminőséget
A Wozinsky Full Glue Tempered Glass teljesen átlátszó, így nem befolyásolja a kijelző képének minőségét és tisztaságát. Az üveg előállításához használt magas minőségű anyagok garantálják, hogy a színek és a kép élessége változatlan marad. Ez különösen fontos azok számára, akik precíz színvisszaadást igénylő alkalmazásokat használnak, mint például játékok vagy grafikai alkalmazások.

Kényelmes használat az üveg felhelyezése után
A Wozinsky Full Glue Tempered Glass szinte észrevétlen a telefon kijelzőjén. Nem befolyásolja az érintésekkel szembeni érzékenységet sem, így ugyanolyan könnyen használható a kijelző, mint az üveg felhelyezése előtt. Ez különösen fontos, mind üzenetek írásakor, mind igényes alkalmazások vagy játékok használatakor.

Nézd meg, hogyan kell telepíteni a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett