Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809811866346 Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.TR Slim Google Pixel 7 edzett üveg 2 db.


Cikkszám: 22117-0 | EAN/Vonalkód: 8809811866346 | Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.TR Slim Google Pixel 7 edzett üveg 2 db.


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel – ha eddig a telepítés rémálom volt számodra az edzett üveg használatakor, a problémáid most megoldódnak!

A Spigen „AlignMaster” sorozatú edzett üvege tökéletesen illeszkedő szerelő kerettel van ellátva, amely lehetővé teszi a tökéletes pozicionálást a kijelzőn. A gyártó olyannyira leegyszerűsítette a telepítési módot, hogy az teljesen intuitív minden felhasználó számára. A Glas.TR AlignMaster egy vékony bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre keményítettek.

Ez ellenállóvá teszi a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal való érintkezés esetén is, mint például kulcsok vagy kés. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések megjelenését a kijelzőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket.

Nincs hatása az érintőképernyő érzékenységére és kivételesen sima, így az ujj mozgatása a kijelzőn igazi élvezet. Az üveg különösen a kijelző karcolások elleni védelmére és a váratlan leejtések során a kijelző sérülésének minimalizálására lett kialakítva.

Az üveg/fólia csak és kizárólag a kijelző sík részére van vágva a kidomborodó szerkezet alapján, a telefon modell gyártója által készített szabássablonnak megfelelően. Csak ez a szabás biztosítja a teljes kompatibilitást a védőeszközeinkkel.
A kijelző széleinek különböző marásai miatt az üveg/fólia felszerelése után finom levegő-aura keletkezhet a kijelző körül. Ez természetes jelenség, és a kijelző sajátosságaitól függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd el a telepítést fürdés után a fürdőszobában – a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem zavar a telepítésben.
2) Tisztítsd és zsírtalanítsd alaposan a kijelző felületét, majd egy száraz ronggyal polírozd fényesre.
3) Helyezd fel a telefon elejére a szerelőkeretet az eltávolított védőfóliával.
4) Távolítsd el a keretet a védőfóliával együtt. Távolítsd el a légbuborékokat úgy, hogy az egészet körkörös mozdulatokkal erősen nyomod néhány másodpercig. Ezt tedd úgy, hogy a ragasztó réteg a lehető legjobban kötődhessen a kijelzőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül egyszerű telepítés a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D marott élek, kellemes tapintás
- Extra oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nincs hatása az érintési funkcionalitásra
- Méretek:

A CSOMAG TARTALMAZ:
- 2 db Spigen Glas.TR AlignMaster üveg
- 1 db szerelési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett