Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108495882 Márka: 3mk Protection

Google Pixel 7 5G - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(1061)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108495882 | Márka: 3mk Protection

Google Pixel 7 5G - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A te és a telefonod biztonsága érdekében. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat 99%-ban pusztítja el a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészgombákat. A SilverProtection+ tisztán tartja a telefonodat - 24/7 elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészgombákat.

Telefonunkban kórokozók rejlenek. Okostelefonod folyamatosan gyűjti a kórokozókat. Valahányszor megnézed a telefonodat, korábban érintett helyekről - például ajtókilincsek, korlátok, kormánykerék - származó kórokozókat hordozol rá. Tudtad, hogy egy mobiltelefon képernyője akár 300-szor több baktériumot gyűjt össze, mint egy nyilvános vécé? Tudtad, hogy naponta több mint 2000-szer érinted meg az okostelefonod képernyőjét, és közben potenciálisan veszélyes mikrobákat adsz át rá? A bőröd, izzadtságod, faggyúd és sminkmaradványaid is felhalmozódnak a képernyőn. A készülék által termelt hő pedig tökéletes környezetet teremt a vírusok, baktériumok és gombák szaporodásához. Tudtad, hogy tudományos kutatások bizonyítják, hogy kórokozó baktériumokat cserélhetnek egymás között az emberek ugyanazon telefon használatával?

Antimikrobiális. A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata 99%-ban pusztítja el az ismert vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészgombákat. Ez a technológia 24 órában, heti 7 napon át működik. Teljes védelmet nyújt, még akkor is, ha nem gondoskodsz megfelelő fertőtlenítésről. Ez a tökéletes kiegészítő okostelefonod higiéniájához.

Ütéselnyelő. A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti meg az okostelefon képernyőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete egyebek mellett egy ütésálló alappal rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a telefon károsodásának kockázatát. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Kímélje meg magát ettől.

Kényelmes. Felesleges felvezetés nélkül - a SilverProtection+ fóliában egyesítettük, ami fontos. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad a legíveltebb kijelzőkhöz is. Az ujjad úgy csúszik rajta, mint az edzett üvegen! És a hab a tortán: egy kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a gondozást.

Nedves telepítés. A SilverProtection+ áttörést jelent a telepítésben. Még soha nem volt ilyen egyszerű! A fóliát egy speciális, 100%-ban biztonságos gél használatával alkalmazod a kijelzőre, amelyet a készlethez mellékelünk. Légbuborékok és porrészecskék? Felejtsd el! A nedves telepítés tökéletes eredményt garantál, és nem igényel semmilyen gyakorlatot.

Öngyógyító. A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében önjavító bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia működés közben kijavítja a telefon használata során előforduló kisebb sérüléseket vagy karcolásokat. Az Öngyógyító technológia azt jelenti, hogy még hosszabb ideig élvezheted a fólia tökéletesen sima felületét!

GYIK - gyakran ismételt kérdések

Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát? A fólia az általunk ismert vírusok 99%-át elpusztítja. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és egyelőre nem ismerünk egyértelmű választ erre a kérdésre. Jelenleg is folyamatban vannak a kutatások, amelyek a közeljövőben segítenek eldönteni ezt a kétséget.

Az antimikrobiális technológia folyamatosan működik? Igen, a technológia állandóan működik és védi a telefonodat. Ne feledd azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem mentesít a telefonod higiéniájának gondozása alól.

Biztonságos az antimikrobiális technológia? Igen, a védőfóliák tesztelve lettek és teljesen biztonságosak a felhasználók számára.

Biztonságos a nedves szerelés a telefon számára? Igen, a gél szerelés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint bármely más terméknél, ajánljuk, hogy figyelmesen olvasd el a használati útmutatót a telepítés megkezdése előtt. Az összeszereléshez használt gél mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem áztatod el vele a készüléket. A felesleges gélt könnyen letörölheted a telepítés után.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett