Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971225076 Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.tR edzett üveg Samsung Galaxy XCover 7 - 2 db üvegfólia


Cikkszám: 24986-0 | EAN/Vonalkód: 8809971225076 | Márka: Spigen

Spigen ALM Glas.tR edzett üveg Samsung Galaxy XCover 7 - 2 db üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatának ezen aspektusától, most megszabadulhatsz a problémáktól! A Spigen "AlignMaster" sorozatának edzett üvege egy tökéletesen a telefon elülső részére vágott szerelőkerettel van védve, aminek köszönhetően tökéletesen elhelyezheted azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív. A Glas.TR AlignMaster egy vékony bevonat, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H-ra edzettek. Ezáltal ellenállóvá válik a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezéskor is. Az üveget oleofób és hidrofób réteggel borították, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszatükrözi a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintési érzékenységet sem, és kivételesen sima, így öröm a képernyőt érinteni. Az üveg kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során. Nézd meg a telepítést: https://www.youtube.com/ Watch?v=1Au-ERS_sXo&ab_channel=FlavourDesign Az üveg/fólia csak a kijelző sík részéhez van vágva, amely domború szerkezetű, a gyártó által az adott telefonmodellhez előkészített szerszám alapján. Csak ez a vágási mód biztosítja a teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel. A kijelző széleinek különféle megmunkálása miatt a védőfólia/üveg felhelyezése után egy finom légburok alakulhat ki a képernyő körül. Ez természetes jelenség, és a képernyő sajátosságaitól függ. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést közvetlenül fürdés után kezdje meg a fürdőszobában - a vízpára elnyeli az összes port a levegőből, és nem fog befolyásolni a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozza fényesre.
3) Helyezze a keretet az eltávolítatlan üveggel a telefon elülső részére.
4) Távolítsa el a keretet és a védőfóliát. Távolítsa el a légbuborékokat, az egészet alaposan, körkörös mozdulatokkal nyomja le több tucat másodpercig. Ezzel biztosítva, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban kössön a képernyőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül könnyen telepíthető a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2.5D megmunkált élek, amely kellemes tapintású
- További oleofób réteg
- Tökéletes átláthatóság
- Nem befolyásolja az érintés funkcióit
- Méretek: 162x72mm KÉSZLET TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR AlignMaster üveg
1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett