Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213616722 Márka: Soundpeats

Soundpeats TWS Air 4 pro fülhallgató (fehér)


Cikkszám: Air4 pro White | EAN/Vonalkód: 6941213616722 | Márka: Soundpeats

Soundpeats TWS Air 4 pro fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Air 4 Pro fülhallgató (fehér)
A Soundpeats Air 4 Pro vezeték nélküli fülhallgatói tökéletesen ötvözik az innovatív technológiát a megbízható hangminőséggel. A Qualcomm Snapdragon Sound aptX Lossless technológiával garantálja a veszteségmentes hangátvitelt a még jobb hangzás érdekében. Az ANC technológia kiszűri a környezeti zajokat, így teljesen elmerülhetsz a zene hangzásában. Az akkumulátor élettartama a töltőtokkal együtt akár 26 óra, és a beépített mikrofonok lehetővé teszik a telefonhívások lebonyolítását.

Fedezd fel a hang új dimenzióját
A kedvenc dalaid sosem szóltak jobban! A Soundpeats Air 4 Pro 13 milliméteres dinamikus meghajtókkal van felszerelve, amelyek erőteljes basszust és tiszta, teljes magashangokat biztosítanak, így új árnyalatokat fedezhetsz fel kedvenc zenéidben. A Snapdragon Sound kristálytiszta hangzást biztosít a legmagasabb felbontásban, és az aptX Lossless révén a hang veszteségmentes minőségben kerül továbbításra.

ANC technológia
Akár zsúfolt metrón, repülőtéren vagy zajos irodában vagy, az Air 4 Pro fülhallgatók lehetővé teszik, hogy arra koncentrálj, ami a legfontosabb. A hibrid zajcsökkentő technológia megbízhatóan kizárja a háttérzajt akár 45 dB-ig. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a lejátszott dalok szépségére figyelj!

Telefonhívások zavar nélkül
Mostantól semmi sem akadályozhatja meg beszélgetéseidet! A Soundpeats Air 4 Pro fülhallgatók 6 mikrofonos rendszere az aptX Voice Audio technológiával garantálják a kristálytiszta hangminőséget a telefonhívások során. Bármikor és bárhol is legyél, hangod tisztán és természetesen fog szólni.

Akár 26 óra zenehallgatás
Hallgasd kedvenc lejátszási listáidat szabadon, anélkül, hogy aggódnál, hogy gyorsan lemerülnek a fülhallgatók. Az aktív zajcsökkentő (ANC) mód bekapcsolásával 4 órán át élvezheted a hangzást, ANC kikapcsolásával pedig az üzemidő akár 6 órára is meghosszabbítható. Szeretnél még tovább zenét hallgatni? Használd a mellékelt töltőtokot, hogy akár 26 órát is élvezhesd! Ez azt jelenti, hogy egész nap használhatod a Soundpeats Air 4 Pro-t anélkül, hogy gyakran kellene töltögetned őket.

Stabil kapcsolat az eszközöddel
A fülhallgatók párosítása a választott eszközzel gyerekjáték! A Soundpeats Air 4 Pro a Bluetooth 5.3 legújabb verzióját használja, amely gyorsabb és stabilabb jelátvitelt biztosít. A még nagyobb kényelem érdekében könnyedén csatlakoztathatod egyszerre akár két eszközhöz is.

Praktikus megoldás
A fülhallgatók intelligensen felismerik, ha a füledben vannak. Amikor leveszed őket, automatikusan megállítják a zene lejátszását. Csak helyezd vissza őket a füledbe, és a fülhallgatók azonnal folytatják a lejátszást pontosan ott, ahol abbamaradt.

A csomag tartalma
- fülhallgatók
- töltőtok
- 2 pár cserélhető csúcs
- USB-C - USB-A kábel
- használati útmutató

Gyártó: Soundpeats
Modell: Air 4 Pro
Szín: Fehér
Meghajtók: 13 mm
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: 4 óra (ANC bekapcsolva), 6 óra (ANC kikapcsolva), 26 óra (töltőtokkal)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett