Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213602244 Márka: Soundpeats

Soundpeats TWS Air 3 fülhallgató (fekete)


Cikkszám: Air3 | EAN/Vonalkód: 6941213602244 | Márka: Soundpeats

Soundpeats TWS Air 3 fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Air3 vezeték nélküli fülhallgató Élvezd kedvenc dalaidat a csúcstechnológiájú Soundpeats Air3 fülhallgatóval. Használhatod online találkozókra, távoli előadásokra vagy barátaiddal való videochatelésre is. Minden fülhallgatóba beépített kettős mikrofon biztosítja, hogy beszélgetőpartnereid tökéletesen hallják szavaidat. Az Aptx codec és az 5.2-es Bluetooth verzió felelős a lenyűgöző hangminőségért, míg a játék mód elérhetősége kivételesen mélyreható élményt nyújt. Az eszközt az USB Type C kábellel töltheted, amely a csomagban található.

Hosszú üzemidő A hosszú élettartamú akkumulátor hihetetlenül hosszú üzemidőt biztosít a fülhallgatóknak. Egy teljes feltöltés akár 5 órás folyamatos zenelejátszást garantál. Az tartozék töltőtok akár 17,5 órára is meghosszabbíthatja az Air3 üzemidejét. Használd ki az innovatív vezeték nélküli töltési megoldást, és vidd magaddal bárhová. Ezen kívül a tok beépített USB-C töltőporttal rendelkezik az energiaszint gyors megújításához.

Speciális játék mód Az fejlett Qualcomm aptX-Adaptive technológia megbízható és stabil jelet biztosít, alacsony késleltetéssel. Az Air3 nem okoz interferenciát, ha több alkalmazást intenzíven használsz egyszerre. Ha dinamikus játékok rajongója vagy, mindenképpen próbáld ki a dedikált módot. A 60 ms késleltetési mód hatékony aktiválásához csak tartsd lenyomva a bal funkciógombot.

A legmagasabb szintű hangminőség A 14,2 mm-es membrános meghajtó alkalmazása finomhangolt, részletgazdag hangjelet állít elő. Lenyűgöz majd a hangzás tisztasága, miközben korábban észre nem vett részleteket fedezel fel a dallamos kompozíciókban. Vedd fel a Soundpeats fülhallgatót, és fedezd fel a kristálytiszta, jól kiegyensúlyozott hangot torzulás nélkül.

Szabad kommunikáció másokkal Mostantól zökkenőmentes beszélgetéseket folytathatsz, bárhol is vagy. Az Air3 négy mikrofont tartalmaz, amelyek rendkívül tiszta, éles hangot biztosítanak és minimálisra csökkentik a háttérzajokat. Akár szeretteiddel beszélsz, akár fontos konferenciahívást tartasz, a Soundpeats fülhallgatóival teljes biztonsággal hallgathatsz mindenkit.

Kényelmes használat A kompakt kialakítás és a tartós konstrukció sikeres kombinációja bármilyen helyzetben működni fog. Vidd magaddal az Air3 fülhallgatót egy hosszú útra vagy egy őszi sétára, és vidítsd fel magad hangulatos dalokkal. A könnyű súly és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyedén hordozd a hátizsákodban vagy a táskádban. Sőt, a fülhallgatók ergonomikus formája megszabadít a kellemetlenségektől. Az érintőpanel megkönnyíti a mindennapi használatot, lehetővé téve a legfontosabb funkciók elérését.

A csomag tartalma:
- Fülhallgatók
- USB-C töltőkábel
- Töltőtok
- Használati útmutató

Márka
Soundpeats

Modell
Air3

Bluetooth
5.2

Profilok
HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Chipset
Qualcomm QCC3040

Támogatott Bluetooth Codec
SBC, aptX, aptX-Adaptive

Vezeték nélküli tartomány
Akár 10 m

Akkumulátor kapacitása (tok)
220 mAh

Akkumulátor kapacitása (fülhallgatók)
302 mAh

Fülhallgatók töltési ideje
Kb. 1,5 óra

Töltőtok töltési ideje
Kb. 1,5 óra

Töltőport
USB-C

Lejátszási idő
Kb. 17,5 óra

Vízállósági besorolás
IPX5

Vezérlés típusa
Érintés

Töltőtok fülhallgatókkal
33 g

Egyetlen fülhallgató súlya
4 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett