Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213644985 Márka: Soundpeats

Soundpeats Sonic fülhallgató (szürke)


Cikkszám: Sonic | EAN/Vonalkód: 6941213644985 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Sonic fülhallgató (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Sonic TWS fülhallgató

Ha szereted a basszusgazdag hangzást, akkor a Sonic fülhallgatók biztosan elnyerik tetszésed. Az aptX-adaptive audio kodekkel felszerelve, kristálytiszta, részletgazdag hangzást nyújtanak. A kiváló minőségű chip gyors és stabil kapcsolatot, valamint alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé. A töltőtok akár 35 óra üzemidőt biztosít a fülhallgatóknak, és az USB-C kábellel kb. 1,5 óra alatt feltöltheted őket. Ezen felül az alacsony késleltetés még jobb játékélményt kínál, az ergonomikus tervezés pedig hosszan tartó kényelmet biztosít.

Tökéletes hangzás, jobb hívásminőség
A Sonic fülhallgatók alacsony frekvencia növelő technológiát és a legújabb audio dekódolási technológiát (aptX) használnak, hogy kiváló minőségű hangzást biztosítsanak. A CVC zajszűrő funkcióval szabadon beszélhetsz telefonon anélkül, hogy zavarna a háttérzaj.

Gyors és stabil kapcsolat
A fülhallgatók Bluetooth 5.2-vel és QCC3040 chippel vannak felszerelve, ami jobb kapcsolat minőséget és alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Az eszköz kompatibilis minden Bluetooth-képes készülékkel, beleértve a 4.0 verziót is. Ezenkívül a Sonic modell mono és sztereó móddal is rendelkezik, így használhatod mindkét fülhallgatót egyszerre, vagy csak egyet.

Hosszú üzemidő, gyors töltés
A Soundpeats fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 15 órán keresztül is működnek. A töltőtok pedig 35 órára növeli az üzemidőt. Továbbá, az USB-C kábel gyors töltést biztosít, így kb. 1,5 óra alatt újra használatba veheted őket. A tok belsejében található LED kijelző jelzi az akkumulátor állapotát.

TrueWireless Mirroring technológia
A TrueWireless Mirroring technológia növeli a kapcsolat stabilitását és csökkenti a zavarokat kemény környezetben. A játékmód alacsony késleltetést biztosít a dinamikusabb játékélmény érdekében. A mód aktiválásához nyomd meg háromszor a bal fülhallgatón található gombot.

Kényelmes használat
A fülhallgatók gombokkal vannak felszerelve, amelyek kényelmesebb és precízebb vezérlést tesznek lehetővé. Csak nyomd meg a fülhallgatót a hangerő szabályozásához, lejátszás megállításához, telefonhívás fogadásához stb. Emellett az ergonomikus tervezés hosszan tartó kényelmet biztosít.

A csomag tartalma:
-fülhallgatók

-töltőtok

-USB-ről USB-C-re töltőkábel

-szilikon fülillesztékek (3 pár)

-felhasználói kézikönyv

Márka: Soundpeats

Modell: Sonic

Bluetooth verzió: 5.2

Audio profilok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Bluetooth chip: QCC3040

Hatótáv: akár 10 m (akadálymentesen)

Akkumulátor kapacitás: (töltőtok) 400 mAh, (fülhallgatók) x2 70 mAh

Működési idő: akár 15 óra + 20 óra (töltőtok)

Töltési idő: kb. 2 óra (töltőtok)

Készenléti idő: 150 óra

Méretek: 20.5 x 18.3 x 27.2 mm (fülhallgatók)

Súly: 47.49 g (tok + fülhallgatók)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett