Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664935028 Márka: HAYLOU

Earbuds TWS Haylou X1 Plus (fehér) fülhallgató


Cikkszám: X1 Plus White | EAN/Vonalkód: 6971664935028 | Márka: HAYLOU

Earbuds TWS Haylou X1 Plus (fehér) fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Haylou X1 Plus fejhallgató (fehér)
A TWS Haylou X1 Plus fejhallgató ötvözi a legmodernebb technológiát, a kényelmet és a stílust, hogy kielégítse még a legigényesebb felhasználók elvárásait is, akár a zenében, a filmekben vagy a számítógépes játékokban. Válassza a magas funkcionalitást és a maximális kényelmet a Haylou X1 Plus-al.

Kivételes hangminőség és erőteljes basszus
A TWS Haylou X1 Plus fejhallgató 12mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek mély basszust és kristálytiszta zenét biztosítanak. Minden hang a legnagyobb pontossággal reprodukálva van, így kiváló hangminőséget élvezhet, függetlenül a zenei műfajtól. Emellett a dedikált HAYLOU Sound App személyre szabhatóvá teszi a fejhallgatót az igényeinek megfelelően. Beállíthatja az alacsony késleltetési módot, visszaállíthatja a beállításokat, kiválaszthat különböző equalizer módokat és még sok mást, ezzel igazítva a fejhallgatót az életmódjához.

Legmodernebb technológia
A legújabb Bluetooth 5.4 technológiával a fejhallgató jobb hangátvitelt, stabil és sima csatlakoztatást és alacsony energiafogyasztást kínál. Az egyszerű és gyors hardveres csatlakozás rendkívül kényelmessé teszi a Haylou X1 Plus használatát, és a Fast Connection technológiának köszönhetően az audió késleltetése mindössze 0,065 másodperc, így ideális választás játékosok számára. Minden akció szinkronban van a hanggal valós időben, teljes játékélményt biztosítva.

Könnyű és kényelmes
A fülhallgató és a töltőtok apró és elegáns dizájnja tökéletes a mindennapi használatra. Egy fülhallgató súlya mindössze 3,8 gramm, így nem kell aggódnia a kényelmetlenség miatt, még hosszú órákig tartó használat során sem. A tok minimalista és stílusos kialakítása ideális az utazáshoz, megbízható töltést és esztétikát biztosítva. Mostantól egész nap élvezheti kedvenc zenéjét.

Fejlett zajszűrés
A fejhallgató 4 beépített mikrofonnal rendelkezik és ANS technológiát kínál, amely kizárja a háttérzajt. Ez biztosítja, hogy a telefonhívások tiszták és élesek legyenek, mintha a beszélgetés közvetlenül Ön mellett zajlana. Így bármikor, bárhol beszélgethet anélkül, hogy aggódnia kellene a rossz beszélgetési minőség miatt.

Mono és sztereó módok és nagy teljesítményű akkumulátor
A Haylou X1 Plus két üzemmódot kínál - mono és sztereó, lehetővé téve, hogy az igényeinek megfelelően hallgassa a zenét. Emellett egy teljes töltéssel a fülhallgató akár 6 óra folyamatos használatot biztosít, és a töltőtok további 24 órával növeli a működési időt. A tok USB-C porttal rendelkezik a kényelmes és gyors töltés érdekében. Nem kell aggódnia a hirtelen akkumulátor lemerülés miatt.

Intuitív érintésvezérlés
A Haylou X1 Plus fejhallgató intuitív érintésvezérléssel rendelkezik, így könnyedén válaszolhat és elutasíthatja a hívásokat, lejátszhatja és megállíthatja a zenét, és elindíthatja a hangasszisztenst anélkül, hogy elő kellene vennie a telefonját. Ezek a funkciók maximális kényelmet biztosítanak a mindennapi életben.

Tartalom
-fejhallgató
-töltőtok
-töltőkábel
-felhasználói kézikönyv

Gyártó: Haylou
Modell: X1 Plus
Meghajtók: 12mm
Csatlakozás: Bluetooth 5.4
Súly: 3.8g (egy fülhallgató), 95g (a töltőtokkal együtt)
Méretek: 47.5mm x 50.8mm (töltőtok), 17.9mm x 31.5mm (fülhallgató)
Beépített mikrofonok száma: 4
Akkumulátor kapacitása: 6 óra (töltőtok nélkül), 24 óra (töltőtokkal)
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 35mAh (egy fülhallgató)
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 300mAh
Fülhallgató töltési ideje: körülbelül 1.5 óra
Töltőtok töltési ideje: körülbelül 2 óra
Üzemmódok: mono és sztereó
Dedikált alkalmazás: HAYLOU Sound App
Hang késleltetése: 0.065 s
Töltőport: USB-C
Hang kodekek: AAC/SBC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett