Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213615879 Márka: Soundpeats

Soundpeats GoFree fülhallgató (fehér)


Cikkszám: GoFree white | EAN/Vonalkód: 6941213615879 | Márka: Soundpeats

Soundpeats GoFree fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats GoFree fülhallgató (fehér)
Élvezze a zenét kényelmesen, bárhol is legyen. A Soundpeats GoFree TWS fülhallgatók kiváló hangminőséget nyújtanak a 16,2 mm-es meghajtóknak köszönhetően, és nagyszerűek telefonhívásokhoz is – 4 beépített mikrofonnal rendelkeznek és támogatják az ENC technológiát. A Bluetooth 5.3 biztosítja a megbízható jelátvitelt, az ergonomikus kialakítás pedig kényelmes használatot tesz lehetővé.

Hosszabb zenehallgatás
A Soundpeats segítségével nem kell aggódnia amiatt, hogy gyorsan kifogy a zene. A GoFree fülhallgatók akár 10 órát is képesek lejátszani kedvenc dalait egyetlen töltéssel! Ráadásul a mellékelt tok kb. 45 órára növeli ezt az időt.

Prémium hangzás
Kedvenc számai még soha nem szóltak jobban. A GoFree fülhallgatók nagy, 16,2 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy lenyűgöző 360 3D sztereó hangzást és mély, erőteljes basszust élvezzen. Fedezze fel a részletek hihetetlen gazdagságát, és érezze úgy, mintha egy koncerten lenne otthonában!

Gyors és stabil kapcsolat
Felejtse el a késéseket, pufferelést és más jelproblémákat. A GoFree fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3 technológiát, amely stabil, gyors kapcsolatot és kiváló hangminőséget biztosít szinte bármilyen körülmények között. Párhuzamosan két eszközzel is párosíthatók, és könnyen válthat köztük – így kényelmesen nézhet filmet laptopján, majd fogadhat egy telefonhívást!

Tökéletes hívásokhoz
Gyakran beszél telefonon? A Soundpeats GoFree erre is tökéletes! A 4 beépített mikrofonnal (fülhallgatónként 2-2) és az ENC zajcsökkentő technológiával kristálytiszta hangzást élvezhet bárhol is legyen. Legyen szó zsúfolt buszról, irodáról vagy bevásárlóközpontról – most biztos lehet benne, hogy Ön és hívója tisztán hallani fogják egymást!

Páratlan kényelem
Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülébe, nem nyomják kényelmetlenül, és hihetetlenül kényelmesek. Emellett a GoFree fejlesztése lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit úgy élvezze, hogy közben tudatában van a környezetének is. Tökéletes megoldás futáshoz, munkához vagy kerékpározáshoz!

Gyártó
Soundpeats

Modell
GoFree

Szín
Fehér

Bluetooth verzió
5.3

Meghajtó
16,2 mm

Mikrofonok száma
4

Akkumulátor idő
Fülhallgatók: kb. 10 h;
Fülhallgatók + tok: kb. 45 h;

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett