Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213617637 Márka: Soundpeats

Soundpeats Clear fülhallgató (fekete)


Cikkszám: Clear Black | EAN/Vonalkód: 6941213617637 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Clear fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Clear fülhallgató (fekete)
A Soundpeats Clear fülhallgatók nemcsak nagyszerű hangzást biztosítanak, hanem egyedi dizájnt és páratlan viselési kényelmet is kínálnak. A dinamikus 12 mm-es meghajtókkal felszerelve részletgazdag hangzást nyújtanak, amely elrepít kedvenc zenéid világába. Kettős mikrofonjaival és ENC technológiájával szinte minden körülmények között lehetővé teszik a telefonhívások lebonyolítását. Működési idejük egyetlen feltöltéssel eléri a 7 órát, és egy dedikált applikáció gyors hozzáférést biztosít számos izgalmas funkcióhoz.

Még jobb hangminőség
Fedezd fel kedvenc zenéid új árnyalatait a Soundpeats Clear segítségével! A fülhallgatók 12 milliméteres dinamikus meghajtókkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen rögzítik a hang minden részletét - az erőteljes, mély basszustól a kristálytiszta magas hangokig. Készen állsz egy zenei utazásra?

Tiszta beszélgetések
Akár egy zsúfolt boltban beszélgetsz telefonon, akár egy zajos irodában veszel részt egy videokonferencián, a Soundpeats Clear biztosítja, hogy a hangod tisztán hallható legyen bármilyen helyzetben. A kettős mikrofonok az ENC technológiával kombinálva kizárják a környezeti zajokat, és kizárólag a hangodra összpontosítanak, így biztos lehetsz benne, hogy beszélgetőpartnered könnyedén meghallja, amit mondani szeretnél!

Zenehallgatás akár 40 órán át
Felejtsd el a korlátokat és élvezd a zenét, ameddig csak akarod! A fülhallgatók akár 7 óra folyamatos használatot biztosítanak egyetlen feltöltéssel. Még tovább szeretnéd hallgatni kedvenc számaidat? Használd a mellékelt töltőtáskát! Ezzel akár 40 órára is meghosszabbíthatod a fülhallgatók működési idejét.

Gyors párosítás az eszközöddel
A fülhallgatók támogatják a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát, amely stabil, sima és gyors jelátvitelt garantál. Az eszközeiddel való párosítás gyerekjáték lesz. Csak egyszer csatlakoztasd a telefonodhoz, és ezután automatikusan kapcsolódni fognak minden alkalommal!

Játékosoknak tervezve
A Soundpeats Clear-rel egy lépéssel közelebb kerülsz a győzelemhez! Játékmódban a fülhallgatók rendkívül alacsony, mindössze 90 ms késleltetést biztosítanak, ami tökéletes szinkronizációt eredményez a hang és a videó között. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal reagálj minden játékszituációra. Emeld új szintre a játékélményt a Soundpeats-szel és domináld az ellenfeleidet!

Páratlan kényelem
A fülhallgatók ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a füled formájához, így órákon át hallgathatod kedvenc zenéidet kényelmetlen érzés vagy fáradtság nélkül. Sőt, az átlátszó dizájnnak köszönhetően a fülhallgatók érdekes kiegészítői a mindennapi stílusodnak.

A csomag tartalma:
- fülhallgatók
- töltőtáska
- 2 pár cserélhető gumibevonat
- USB-C - USB-A kábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Soundpeats
Modell: Clear
Szín: Fekete
Meghajtók: 12 mm
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: 7h
40h (töltőtáskával)
Applikáció: Soundpeats

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett