Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172657253 Márka: Baseus

Baseus Bowie E18 vezeték nélküli TWS ENC IPX4 fejhallgatók - fekete


Cikkszám: A00023800123-00 | EAN/Vonalkód: 6932172657253 | Márka: Baseus

Baseus Bowie E18 vezeték nélküli TWS ENC IPX4 fejhallgatók - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Bowie E18 vezeték nélküli TWS fejhallgatók ENC funkcióval és IPX4 vízállósággal - fekete

Élvezd a szabadságot és kényelmet, amit a Baseus Bowie E18 fejhallgatók kínálnak! Páratlan hangminőséget biztosítanak, minden hangjegyet és szót kristálytisztán. A hosszú, akár 25 órás lejátszási idő lehetővé teszi az egész napos használatot. Az IPX4 víz-, eső- és porállósággal ideális választás aktív emberek számára. Az olyan fejlett funkciók, mint a zajcsökkentés és az alacsony késleltetésű Bluetooth 5.3, zökkenőmentes hívásokat és késedelem nélküli átvitelt biztosítanak.

A Baseus Bowie E18 fejhallgató legfontosabb előnyei:
- Részletes és természetes hangot reprodukálnak. Precíz membrán biztosítja a legmagasabb minőségű hangzást.
- Akár 25 órás lejátszási időt biztosítanak a töltő tok segítségével. A fejhallgató és a tok nagy akkumulátor kapacitással rendelkezik.
- Minden körülmények között megbízhatóak. A víz- és porállóság IPX4 szinten.
- Kristálytiszta telefonhívásokat tesznek lehetővé. A zajcsökkentő algoritmus és az intelligens ENC magas hívásminőséget biztosítanak.
- Zökkenőmentes zenei és videó streaminget biztosítanak megszakítás nélkül. A Bluetooth 5.3 alacsony késleltetést és stabil, gyors csatlakozást biztosít az eszközökhöz.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: E18
- Bluetooth verzió: 5.3
- Működési tartomány: akár 10m
- Lejátszási idő: akár 25h (70%-os hangerőn)
- Töltési idő: 1,5h
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Akkumulátor kapacitás:
- fejhallgatók: 40mAh / 0,148Wh
- tok: 300mAh / 1,11Wh

Innovatív membrán a legmagasabb hangminőségért Az apró transzduktoroknak köszönhetően a Baseus Bowie E18 fejhallgatók minden részletet előhoznak a zenében. A magas, közép és mély hangok tökéletes egyensúlya biztosítja, hogy minden dal úgy szóljon, ahogy kell.

Megbízható akkumulátor a hosszú szórakozásért A Baseus Bowie E18 fejhallgatók hosszú akkumulátor élettartama egész napos zenehallgatást garantál. Akár 25 órás lejátszási idő a töltő tokkal, így nem kell aggódnod a gyakori töltés miatt. Gondtalan utazások, hosszú edzések vagy filmes maratonok - mindez megszakítás nélkül.

Víz- és porvédelem aktív emberek számára A Baseus Bowie E18 fejhallgatók IPX4 szabvánnyal felszereltek, ami azt jelenti, hogy víz- és porállóak. Legyen szó bármilyen időjárásról vagy edzés intenzitásáról, ezek a fejhallgatók mindig megbízhatóak és biztonságosak maradnak.

Kristálytiszta beszélgetések A Baseus Bowie E18 fejhallgatók zajcsökkentő technológiája és intelligens ENC funkciója jelentősen javítja a hívások minőségét. Függetlenül a környezet zajától, a beszélgetéseid mindig tiszták és zavartalanok lesznek.

Gyors és stabil kapcsolat alacsony késleltetéssel A legújabb Bluetooth 5.3 szabványnak köszönhetően a Baseus Bowie E18 fejhallgatók gyors válaszidőt és kapcsolat stabilitást kínálnak, ami különösen fontos játékoknál és filmnézésnél. Az alacsony késleltetés biztosítja, hogy a hang mindig szinkronban legyen a képpel.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett