Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213613486 Márka: Soundpeats

Soundpeats Air 4 fülhallgató (fekete)


Cikkszám: Air 4 | EAN/Vonalkód: 6941213613486 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Air 4 fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Air 4 fülhallgató (fekete)
Kiváló hangminőség, zajmentes hívások, megbízható kapcsolódás - ezek a Soundpeats Air 4 fő előnyei. A fejhallgatók Snapdragon Qualcomm aptX technológiát használnak, amely garantálja a jelveszteség nélküli átvitelét, így még jobb hangzást nyújtanak. A beépített mikrofonok és a hibrid zajcsökkentés lehetővé teszik a zavartalan telefonbeszélgetéseket, míg a Bluetooth 5.3 gyors kapcsolódást biztosít. A fülhallgatókat két eszközzel is párosíthatod, és kényelmesen válthatsz közöttük. Az újratölthető akkumulátor akár 26 órás használatot is biztosít (a töltőtokkal együtt), az alább mellékelt kábel (USB-A - USB-C) segítségével pedig feltöltheted a fülhallgatókat.

Elbűvölő hang torzulás nélkül
Hallgasd a dalaidat még jobb minőségben! A Soundpeats Air 4 13 mm-es dinamikus meghajtókkal van felszerelve, amelyek basszusban gazdag hangot adnak. Ráadásul a Qualcomm aptX Snapdragon technológia veszteségmentes jelátvitelt és kiváló hangminőséget kínál, amely szinte egy CD-hez hasonló. Így kedvenc dalaidat zavarmentesen élvezheted.

6 mikrofon és zajcsökkentés
Kényelmesen telefonálhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a háttérzaj miatt. A fülhallgatók hibrid zajcsökkentő technológiát használnak, amely akár 45 dB-ig csökkenti a zajokat, így szabadon beszélgethetsz a városi dzsungel közepén is. Ezen felül a 6 beépített mikrofon hatékonyan szűri ki a külső zajokat, és biztosítja a kiváló minőségű beszélgetéseket - nem kell aggódnod, hogy a beszélgetőpartnered nem fog hallani.

Gyors kapcsolat
Mondj búcsút a kapcsolódási problémáknak! A fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3-at, ami gyors és zavartalan kapcsolatot eredményez. Emellett a fülhallgatók egyszerre két eszközzel is párosíthatók, és kényelmesen válthatsz közöttük. Filmet nézel a laptopodon, és valaki épp hív? Nem probléma! Válaszolj a hívásra, és a beszélgetés után folytathatod a filmnézést.

Akár 26 órányi munkaidő
Játsz, nézz filmeket, és hallgass zenét akár 26 órán keresztül - ennyi ideig működnek a fülhallgatók a töltőtokkal együtt. Egyetlen feltöltéssel pedig Normál módban a működési idejük eléri a 6.5 órát. Egy színes fényjelző mutatja az akkumulátor szintjét, hogy időben feltölthesd a tok energiáját. A készlet tartalmaz egy USB-A - USB-C kábelt is, hogy feltölthesd az Air 4-et.

A készlet tartalma
- fülhallgatók
- töltőtok
- USB-A - USB-C töltőkábel
- használati útmutató

Gyártó
Soundpeats

Modell
Air 4

Szín
fekete

Meghajtó átmérője
13 mm

Audio kodek
aptX

Bluetooth
5.3

Működési idő
6.5 óra (fülhallgató), 26 óra (töltőtok)

Töltőport
USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett