Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362712 Márka: Hurtel

Soft Case tok Xiaomi Poco F6 - Fekete


Cikkszám: Soft Case Xiaomi Poco F6 Black | EAN/Vonalkód: 5907769362712 | Márka: Hurtel

Soft Case tok Xiaomi Poco F6 - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft Case tok Xiaomi Poco F6 - Fekete Ha Soft Case tokot választasz az okostelefonodhoz, akkor nem csak védelmet biztosítasz magadnak, hanem kényelmet és stílust is. Tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft Case könnyűségének és vékonyságának köszönhetően nem vastagítja a telefont, miközben védelmet nyújt a karcolások és az ütések ellen. Az anyag rugalmassága garantálja a készülékhez való tökéletes illeszkedést, ami megkönnyíti a használatot. A gondosan kivágott port- és kameralyukak biztosítják a telefon teljes funkcionalitását anélkül, hogy a tokot le kellene venni.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: Xiaomi Poco F6
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megtartja a telefon eredeti formáját. A Soft Case elég vékony ahhoz, hogy ne változtassa meg a készülék megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A tokon gondosan tervezett nyílások garantálják a szabad hozzáférést minden porthoz és kamera lencséhez.
- Növeli a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Tartós védelmet nyújt. A TPU anyag, melyből a tok készült, rugalmas és ellenálló a sérülésekkel szemben, növelve ezzel a telefon élettartamát.
- Hangsúlyozza a készülék esztétikai megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan egészít ki bármilyen stílust és telefon színt.

Védelem anélkül, hogy megváltoztatná a megjelenést Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft Case tökéletes megoldás. Vékony szerkezete olyan, mintha nem is lenne tok a telefonon. Nem befolyásolja negatívan a telefon zsebben vagy táskában való hordozásának kényelmét, miközben védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen.

Minden funkció elérhető A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérését. A portok és kamera lencsék gondosan kialakított nyílásai biztosítják, hogy a felhasználó az összes telefonfunkciót a tok eltávolítása nélkül is használhatja. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Minden napi kényelem A Soft Case nem csak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. Az anyag könnyen alkalmazkodik a készülék formájához, megkönnyítve ezzel az intuitív használatot. Ezenkívül a TPU jobb tapadást biztosít, amely minimálisra csökkenti a telefon kicsúszásának kockázatát a kézből.

Hosszú távú védelem a sérülésekkel szemben A Soft Case gyártásához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan nyeli el az ütések energiáját és védi a készüléket a károsodás ellen.

Elegancia minimalista stílusban A Soft Case minimalista dizájnja kiemeli az okostelefon esztétikáját, eleganciát kölcsönözve anélkül, hogy elvonná a figyelmet a készülék eredeti megjelenéséről. A fekete tok színe univerzális és minden stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó formális találkozóról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett