Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360862 Márka: Hurtel

Soft Case Samsung Galaxy A55 - fekete tok


Cikkszám: SOFT CASE Samsung A55 BLACK | EAN/Vonalkód: 5907769360862 | Márka: Hurtel

Soft Case Samsung Galaxy A55 - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft Case Samsung Galaxy A55 - fekete tok Ha a Soft Case tokra esik a választásod, nemcsak védelmet nyújtasz telefonodnak, hanem kényelmet és stílust is. Tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft Case könnyedségének és vékonyságának köszönhetően nem vastagítja a telefont, miközben védelmet nyújt a karcolások és ütésekkel szemben. Az anyag rugalmassága biztosítja a tökéletes illeszkedést a készülékhez, ami megkönnyíti annak használatát. Gondosan kialakított nyílások a portok és kamera lencsék számára biztosítják a telefon teljes funkcionalitását anélkül, hogy le kellene venned a tokot.

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti alakját. A Soft Case annyira vékony, hogy nem változtatja meg a készülék megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A tokon gondosan kialakított nyílások garantálják a könnyű hozzáférést minden kamera porthoz és lencséhez.
- Növeli a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas dizájn kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Hosszútávú védelmet nyújt. A tok TPU anyaga rugalmas és ellenálló a sérülésekkel szemben, ami növeli a telefon tartósságát.
- Kiemeli a készülék esztétikus megjelenését. A minimalista dizájn és fekete szín elegánsan illeszkedik a telefon bármilyen stílusához és színéhez.

Specifikáció:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 5G
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

Védelem anélkül, hogy megváltozna a megjelenés Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft Case tok a tökéletes megoldás. Vékony szerkezete révén a telefon ugyanolyan karcsú marad, mint tok nélkül. Az is kényelmes marad, ha zsebben vagy táskában hordod, miközben például a karcolások vagy ütésekkel szemben védelmet nyújt.

Minden funkció elérhetősége A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérhetőségét. Gondosan kialakított nyílások a portok és kamera lencsék számára biztosítják, hogy a felhasználó minden telefonfunkciót használhasson anélkül, hogy a tokot le kellene venni. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

A mindennapi használat kényelme A Soft Case nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyedén alkalmazkodik a készülék formájához, megkönnyítve és intuitívvá téve annak használatát. Ezenkívül a TPU jobb tapadást biztosít, ami minimalizálja a telefon kicsúszásának kockázatát a kezedből.

Tartós védelem a sérülésekkel szemben A Soft Case gyártásához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan nyeli el az ütéseket és védi a készüléket a sérülésektől.

Elegancia minimalist stílusban A Soft Case minimalist dizájnja kiemeli minden okostelefon esztétikai megjelenését, eleganciát adva neki anélkül, hogy elvonja a figyelmet az eredeti megjelenésről. A tok fekete színe univerzális és bármilyen stílushoz és alkalomhoz illeszkedik, akár hivatalos találkozók, akár mindennapi tevékenységek során.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett