Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408612 Márka: QCY

Smartwatch QCY WATCH GS (fekete)


Cikkszám: WATCH GS black | EAN/Vonalkód: 6957141408612 | Márka: QCY

Smartwatch QCY WATCH GS (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Smartwatch QCY WATCH GS (fekete)

Szerezzen megbízható napi támogatást. A QCY WATCH GS okosóra kiváló minőségű TFT HD kijelzővel van felszerelve, amelynek átmérője 2,02 hüvelyk, és akár 60 Hz-es frissítési frekvenciát biztosít. Az eszköz számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az egészség és a sportteljesítmények nyomon követését. Támogatja a Bluetooth kapcsolatot is, és biztosítja az értesítések állandó elérését. Az akkumulátor élettartama akár 10 nap is lehet egyetlen töltéssel. Az óra kompatibilis az Android 8.0 vagy iOS 13.0 és újabb rendszerekkel.

TFT HD Kijelző

A QCY WATCH GS okosóra lenyűgöz klasszikus, mégis modern dizájnjával, amely bármilyen stílushoz illik. Az 2,02 hüvelykes HD TFT kijelző 60Hz-es frissítési frekvenciával biztosítja a kép simaságát és élességét. A 78%-os képernyő-test aránnyal kombinálva kiváló láthatóságot és felhasználói kényelmet garantál. Az óra számlapját személyre is szabhatja, és több mint 100 lehetőség közül választhat a QCY alkalmazásban. Saját fotót is feltölthet!

Érje el az Álomformáját

Szerezzen extra motivációt edzéseihez. A QCY WATCH GS okosóra fejlett egészségügyi és aktivitáskövető technológiát kínál. 100 sportmód közül választhat, így az eszköz pontosan nyomon követ minden mozdulatát, rögzíti a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és egyéb statisztikai adatokat, például a kalóriabevitelt.

Tartsa ujját a pulzuson

A WATCH GS modell fejlett szenzorokkal van felszerelve, amelyek figyelik a pulzusszámát, a vér oxigén telítettségét, az alvás minőségét, és segítenek a stressz kezelésében tesztekkel és légzőgyakorlatokkal. Az okosóra menstruációs naptárként is szolgálhat. Ezenkívül értesíti, ha túl sokáig ült, és ösztönözni fogja az aktivitásra.

Mindig Akcióra Kész

Innovatív energiamenedzsmentjének köszönhetően a QCY WATCH GS okosóra akár 10 napos akkumulátor-élettartamot kínál alapmódban, vagy akár 4 napot intenzív használat mellett. Az eszköz IPX8 szintű vízállósággal is rendelkezik, így az izzadság vagy az eső sem árt neki. Ennek eredményeként magabiztosan használhatja intenzív edzések vagy szabadtéri tevékenységek során.

Mindig Maradjon Kapcsolatban

A Bluetooth támogatásával a QCY WATCH GS lehetővé teszi a telefonhívások fogadását közvetlenül a csuklójáról. Az üzenetértesítések segítenek kapcsolatban maradni, bárhol is van.

Gyakorlati Funkciók

A QCY WATCH GS okosóra számos funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a napi teendőket. Az óra lehetőséget nyújt a kamera zárjának távoli vezérlésére, az időjárás ellenőrzésére, és riasztások beállítására. Emellett a telefon megtalálásának funkciója is elérhető.

A doboz tartalma:

- Okosóra

- Mágneses töltőkábel

- Használati útmutató

Gyártó: QCY

Modell: WATCH GS

Méretek: 47,3 x 38,6 x 11,9 mm

Szíj Szélessége: kb. 22 mm

Okosóra Súlya: kb. 55,4 g

Kijelző: 2,02" TFT

Felbontás: 320 x 385p

Akkumulátor Kapacitása: 300 mAh

Akkumulátor Élettartama: akár 10 nap alapmódban / akár 4 nap normál használat mellett

Töltés Típusa: mágneses kábel

Vízállóság: IPX8

Szenzorok: pulzusmérő, SpO2, gravitációs szenzor

Alkalmazás: QCY

Támogatott Rendszerek: Android 8.0 vagy újabb, iOS 13.0 vagy újabb

Támogatott Nyelvek: angol, egyszerűsített kínai, japán, koreai, orosz, török, lengyel, arab, portugál, spanyol, német, francia, olasz, indonéz, holland, cseh, hagyományos kínai, héber, perzsa, görög, maláj

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett