Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984909 Márka: Colmi

Colmi C63 Okosóra (Sárga)


Cikkszám: C63 Yellow | EAN/Vonalkód: 6972436984909 | Márka: Colmi

Colmi C63 Okosóra (Sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi C63 Okosóra (Sárga)
A Colmi C63 okosóra rengeteg hasznos funkciót kínál, amelyek kiválóvá teszik mindennapi használatra. Nemcsak az érkező üzenetekről értesít, hanem Bluetooth-on keresztül telefonhívásokat is bonyolíthatsz vele. Az egészséged gondozásában is segít - figyeli a vércukorszintedet, méri a pulzusodat és a vérnyomásodat, sőt EKG mérést is lehetővé tesz. Több mint 130 sportmód közül választhatsz - biztosan találsz neked valót. Az okosóra kényelmes kezelését egy 2,01 hüvelykes HD érintőképernyő teszi lehetővé.

Gondoskodj az egészségedről
Tartsd kezed az egészségügyi pulzuson és reagálj gyorsan az aggasztó tünetekre. Az okosóra képes EKG mérést végezni, és az appban megtalálhatók az összes szükséges információk. A C63 vércukorszintet is mér. Továbbá figyeli a pulzust, az alvást, a vérnyomást és a SpO2 szintet. A készülék relaxáló légzésgyakorlatokra is sarkall - használd ezt a funkciót a kikapcsolódáshoz.

Maradj kapcsolatban
Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy valami fontosról lemaradsz. A C63 okosóra azonnal értesít az érkező üzenetekről - most minden kéznél van. A készülék telefonhívások indítását is lehetővé teszi - nem kell minden alkalommal a telefonért nyúlnod. Az AM akusztikai technológia és a beépített hangszórók kiváló hangminőséget biztosítanak - így te és a hívó fél gond nélkül halljátok egymást.

Nagy kijelző
Élvezd az okosóra kényelmes kezelését. A C63 nagy, 2,01 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely 240x296p felbontású. Minden fényviszonyban világos és tiszta képet biztosít - így minden tökéletesen olvasható. Az óra megjelenését is testre szabhatod - több mint 100 eredeti számlap dizájnból választhatsz.

Még több lehetőség
Az okosóra hangasszisztens funkcióval is rendelkezik - most néhány szóval felhívhatsz egy barátot, megtalálhatod a telefonodat vagy megtudhatod az útvonalat egy kiválasztott helyre. A készülék többek között lehetővé teszi az időjárás ellenőrzését, a számológép használatát, a zenelejátszó vezérlését és még sok mást. A lehetőségek valóban hatalmasak - a Colmi C63 egy személyes asszisztens a csuklódon!

Több mint 130 sportmód közül választhatsz
Aktív életet élsz? Vagy épp most kezded az edzések kalandját? A Colmi C63 okosóra ilyen helyzetekben is jól jön! A készülék több mint 130 sportmód közül enged választani, mint például a futás, a kerékpározás, a jóga, a HIIT vagy a mászás. Fogadj a kedvenc sportodra vagy próbálj ki valami újat! Most kényelmesen nyomon követheted a fejlődésedet és egyre jobb eredményeket érhetsz el.

Hozzád igazítva
Az okosóra nagyon könnyű és kényelmes - mindössze 40 g súlyú, így hosszú ideig viselheted anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. A készülék szilikon szíjjal van felszerelve, amely bőrbarát, kellemes tapintású és könnyen tisztítható. A C63 IP68 vízállósággal is rendelkezik - nem kell levenned az esőben vagy ha kezet szeretnél mosni.

Hosszú üzemidő
Felejtsd el az okosóra gyakori töltésének szükségességét. A Colmi C63 egy nagy kapacitású, 280 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Normál napi használat mellett a készülék akár 5-7 napig is szolgálhat! Az óra kényelmes töltését a mellékelt mágneses kábel teszi lehetővé.

A csomag tartalma:
- Okosóra
- Mágneses töltőkábel (USB-A)
- Felhasználói kézikönyv


Gyártó: Colmi
Modell: C63
Szín: Sárga
Kijelző: 2,01″
Kijelző felbontása: 240x296p
CPU: JL7013A
Bluetooth: 5.2
Akkumulátor kapacitása: 280 mAh
Működési idő: Körülbelül 5-7 nap
Vízálló: IP68
Anyag (okosóra): PC + ABS
Anyag (szíj): Szilikon
Súly: 40 g
Okosóra méretei: 47 x 38 x 10,5 mm
Szíj szélessége: 22 mm
Szíj hossza: 253 mm
Kompatibilis rendszerek: Android 5.0 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb
Támogatott nyelvek: Angol, kínai, japán, koreai, német, francia, spanyol, arab, orosz, olasz, portugál, thai, vietnámi, holland, svéd, cseh, lengyel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett