Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971619678741 Márka: Mibro

Smartwatch Mibro Watch C3


Cikkszám: XPAW014 | EAN/Vonalkód: 6971619678741 | Márka: Mibro

Smartwatch Mibro Watch C3


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Smartwatch Mibro Watch C3

Sokoldalú okosórát keresel, amely otthon, munkahelyen, edzések során és még sok más helyzetben is hasznos lehet? A Mibro Watch C3 igazi telitalálat lesz! Nemcsak az érkező üzenetekről értesít, hanem Bluetooth telefonhívások kezdeményezésére is lehetőséget ad. Akár 70 sport mód közül választhatsz, és figyelheted a szívritmust, az alvást és a vér oxigéntelítettségét. Emellett akár 10 napos akkumulátor-élettartammal és nagy, 1,85 hüvelykes HD képernyővel büszkélkedhet.

1,85 hüvelykes kijelző
Élvezd a kényelmes okosóra élményt! A Mibro Watch C3 1,85 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik, amely akár 60 Hz frissítési frekvenciát biztosít, és szinte minden körülmények között kiváló minőségű képet nyújt. A képernyő kinézetét saját ízlésed szerint testre szabhatod a Mibro Fit alkalmazás segítségével. Többek között eredeti dinamikus számlap terveket találsz benne!

Maradj naprakész
A Mibro Watch C3-mal nem kell aggódnod, hogy valami fontosat elmulasztasz. Az okosóra azonnal értesít az érkező üzenetekről és hívásokról. Segítségével kényelmes telefonhívásokat is bonyolíthatsz! Ez a megoldás kiváló lehet például munka közben vagy edzés során. A készülék hívás elutasítására vagy SMS küldésére is lehetőséget ad egy kattintással.

Kivételes teljesítmény
Felejtsd el az akadozást és késleltetéseket. Az okosóra alacsony energiafogyasztása és kétmagos architektúrája akár 80%-kal növelte a processzor teljesítményét. Emellett az új Bluetooth 2 az 1-ben chip gyorsabb és stabilabb kapcsolatot garantál, míg a 2,5D GPU lehetővé teszi dinamikus számlap minták sima futtatását.

Minden részletében kifinomult
Fémből készült keretével és elegáns, minimalista formatervezésével a Mibro Watch C3 tökéletesen kiegészíti bármilyen stílust. Két típusú szíjat is találsz - szilikon és szövött. Válaszd ki azt, amelyik leginkább megfelel elvárásaidnak! A készülék további előnye a vízállóság (2ATM) - edzés, edények mosása vagy eső esetén sem kell levenned a csuklódról. A vízcseppek vagy a véletlen fröccsenések nem jelentenek számára veszélyt!

Az egészségért
Az okosóra új és továbbfejlesztett 4PD szívritmus-érzékelővel rendelkezik, amely biometrikus azonosítási technológiát támogat és pontosabb méréseket biztosít. Így a készülék akár napi 24 órán keresztül is pontosan tudja figyelni a szívritmusodat! Emellett alvást és vér oxigéntelítettséget is figyelő funkcióval rendelkezik. Javítsd pihenésed minőségét, ismerd meg az esetleges rendellenességeket azonnal és reagálj gyorsan a riasztó tünetekre! Emellett a Mibro Watch C3 a menstruációs ciklusodat is nyomon követheti.

Rengeteg hasznos funkció
A Mibro Watch C3 mindenre képes, amire szükséged lehet. Többek között az okosóra lehetővé teszi az időjárás ellenőrzését és ébresztőóra beállítását. Koungatja a stresszt és relaxáló légzőgyakorlatokat kínál. Hozzáférést biztosít a naptárhoz, és ha túl sokáig egy helyben ülsz, emlékeztet a mozgásra. Stopper és időzítő funkció is elérhető. Az óra lehetővé teszi a zenelejátszást és a fényképezést is távolról, az okostelefon kamerájának segítségével, amelyhez párosítva van.

Akár 70 sport mód
Válassz akár 70 sport mód közül, kísérd figyelemmel a fejlődésedet és állítsd fel következő céljaidat. Úszás, ugrókötél, futball vagy esetleg jóga? Biztosan megtalálod a neked való sportot! De itt még nem érnek véget a lehetőségek - ha a futás, kerékpározás, séta, hegymászás vagy görkorcsolyázás módot használod, és az okosóra párosítva van egy okostelefonnal, az alkalmazásban (a telefon GPS-ét használva) a edzésútvonalak generálódnak. Az edzési információkat is megoszthatod barátaiddal!

Akár 10 nap működés
Ne félj attól, hogy gyakran kell töltened az okosórádat - a Mibro Watch C3 nem merül le gyorsan. Normál napi használat során akár 10 napig is használhatod. Alap üzemmódban (amikor az óra bekapcsolt, de nem viselik vagy nincs csatlakoztatva az alkalmazáshoz) akár 50 napig is bírja! A zenelejátszási idő körülbelül 5,5 óra, és a Bluetooth-hívás ideje körülbelül 5 óra.

A doboz tartalma

-Mibro Watch C3 okosóra (szilikon szíjjal)

-Szövött szíj

-Mágneses töltőkábel

-Használati útmutató

Márka Mibro

Név Mibro Watch C3

Modell XPAW014

Méretek (szívritmus-érzékelő nélkül) 47 x 39,5 x 11,8 mm

Szíj szélessége 22 mm

Szíj hossza 254 mm

Súly (szíjjal együtt) 43,5 g

Anyag fém, műanyag

Szíj anyaga szilikon, szövet

Kijelző 1,85 hüvelykes HD érintőképernyő

Hangszóró Hangszóró kompozit membránnal

Mikrofon Interferencia-mentes szilikon mikrofon

Működési idő Napi használat: akár 10 nap; Alap módban: akár 50 nap

Akkumulátor kapacitás 350 mAh

Töltőport Mágneses port

Bluetooth verzió 5.3

Érzékelők Optikai szívritmus-érzékelő, SpO2 érzékelő, gyorsulásmérő

Vízállóság 2ATM

Alkalmazás Mibro Fit

Kompatibilis rendszerek Android 5.0 és újabb, iOS 10.0 és újabb (a funkciók a smartwatch modelltől, okostelefontól és országtól függően eltérhetnek)

Sport módok száma 70

A támogatott nyelvek Simplified Chinese, Traditional Chinese, English, French, Japanese, Spanish, Portuguese, Russian, Thai, Arabic, Vietnamese, Turkish, Indonesian, Persian, German, Italian, Dutch, Hebrew, Polish, Greek, Danish, Swedish, Norwegian, Finnish, Ukrainian, Czech, Slovenian, Hungarian, Romanian, Serbian, Estonian, Latvian, Lithuanian, Malaysian

Értesítések Hívások, SMS, Gmail, Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, VK, Snapchat stb.

Üzenetküldési nyelvek Szinkronizálás az okosóra szoftverével

Egyéb funkciók Bluetooth csatlakozás, zenelejátszó vezérlés, zenelejátszás, okostelefon kamera vezérlése (fényképek készítése az okosóra rázásával), óra helyének megkeresése, bejövő hívás értesítések, hívások elutasítása, ne zavarjon mód, alkalmazás üzenet értesítések, világóra, ébresztőóra, időjárás, időzítő, stopperóra, kijelző zárolás

Frissítések OTA

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett