Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436985821 Márka: Colmi

Smartwatch Colmi V65 (Szürke)


Cikkszám: V65 Grey | EAN/Vonalkód: 6972436985821 | Márka: Colmi

Smartwatch Colmi V65 (Szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi V65 Smartwatch (Szürke)
A Colmi V65 egy karcsú és funkcionális okosóra, amely tökéletes a mindennapi használatra. 1,32 hüvelykes AMOLED kijelzővel van felszerelve, és számos hasznos funkciót kínál, mint például a szívritmus, vérnyomás és oxigénszaturáció mérése. Ezenkívül kényelmesen lehet telefonhívásokat indítani vele. Számos sportmód áll rendelkezésre. Az óra hosszú üzemideje és IP68 vízállósága is kiemelkedő.

Stílusos dizájn
A Colmi V65 okosóra vonzza a figyelmet karcsú, stílusos dizájnjával, amely biztosan sok felhasználónak fog tetszeni. Nagyon könnyű és kicsi, így kényelmes a használata. További előnye az IP68 vízállóság - nem kell levenni a csuklóról kézmosás vagy testedzés közben sem.

Kör alakú AMOLED kijelző
Az óra 1,32 hüvelykes, 466x466 felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy magas képminőséget és élénk, gyönyörű színeket élvezhessen szinte bármilyen körülmények között - még erős napfényben is. Különböző menüstílusok közül is választhat - nézze meg, melyik a legkényelmesebb Önnek!

Mindig kapcsolódva maradhat
A Colmi óra segítségével nem kell aggódnia, hogy lemarad valami fontosról. A V65 okosóra azonnal értesíti Önt a bejövő üzenetekről - számos népszerű alkalmazással kompatibilis. Mostantól mindig kéznél lesz minden fontos információ!

Telefonhívások támogatása
A Colmi V65 okosórával kényelmesen beszélhet telefonon - az eszköz támogatja a Bluetooth-hívásokat. Az óra kiváló hangminőséget biztosít és lehetővé teszi a címtár szinkronizálását. Könnyen kapcsolatba léphet szeretteivel otthon, munkában, edzésen, sétán stb.

Segít az egészség megőrzésében
Az okosóra számos hasznos funkciót támogat, amelyek segítenek az egészség megőrzésében és az esetleges aggasztó tünetek gyors felismerésében. Lehetővé teszi a szívritmus, vérnyomás és oxigénszaturáció mérését napi 24 órában, és alvását is figyelemmel kíséri, felismerve annak fázisait és értékelve minőségét. Ez segít jobban megismerni testét, és felmérni, mely szokásokat érdemes elhagyni a jobb közérzet érdekében! Az óra a menstruációs ciklus figyelemmel kísérését is lehetővé teszi - nagyszerű választás nők számára.

Számos sportmód közül választhat
Akár aktív életmódot próbál fenntartani? A Colmi V65 óra segít ebben! Az eszköz pontosan méri a pulzusszámot edzés közben és a megtett távolságokat, számolja a lépéseket, az edzés időtartamát és az elégetett kalóriákat. Számos sportmód közül választhat. Gyaloglás, futás, kerékpározás, hegymászás - biztosan talál valami Önnek megfelelő módot.

Hosszú üzemidő
Nem kell aggódnia amiatt, hogy gyakran kell töltenie az okosóráját. A V65 hosszú üzemidejével tűnik ki - normál napi használat mellett akár 3-5 napig is bírja, készenléti módban akár 7-10 napig is. Az eszköz feltöltéséhez mindössze körülbelül 2 órára van szüksége - nem kell sokáig várni!

Gyártó: Colmi
Modell: V65
Szín: Szürke
Kijelző: 1,32'' AMOLED
Akkumulátor kapacitás: 230 mAh
Működési idő: Napi használat: körülbelül 3-5 nap; Készenléti mód: körülbelül 7-10 nap
CPU: Realtek8763EWE
Bluetooth verzió: 5.0
Az okosóra tok vastagsága: 10 mm
Szíj szélessége: 20 mm
Szíj hossza: 245 mm
Okosóra anyaga: Fém + ABS
Szíj anyaga: Szilikon
Vízállóság: IP68
Támogatott nyelvek: okosóra: Angol / Kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Ukrán / Olasz / Portugál / Lengyel, alkalmazás: Angol / Egyszerűsített Kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Hagyományos Kínai / Ukrán / Olasz / Portugál / Holland / Lengyel / Svéd / Finn / Dán / Norvég / Magyar / Cseh / Bolgár / Román / Szlovák / Lett / Indonéz / Thai / Török / Vietnami / Hindi / Pastu / Litván / Észt / Szlovén / Horvát / Görög

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett