Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984350 Márka: Colmi

Smartwatch Colmi L10 (Ezüst)


Cikkszám: L10 Silver | EAN/Vonalkód: 6972436984350 | Márka: Colmi

Smartwatch Colmi L10 (Ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi L10 okosóra (ezüst)

Könnyű, stílusos és elegáns - a Colmi L10 szinte bármilyen stílushoz illik. Kör alakú számlapjával klasszikus megjelenést biztosít. Az 1,4 hüvelykes IPS kijelző tiszta hozzáférést biztosít az információkhoz és megkönnyíti a használatot. Az okosóra támogatja a Bluetooth kapcsolatokat és monitorozza a munkát és alvást. Továbbá a rendelkezésre álló sportmódoknak köszönhetően gondoskodhat a fitneszéről is. A készülék menstruációs naptár funkcióval is rendelkezik, és emlékeztet, hogy igyál vizet és változtass helyzetet, ha túl sokáig ülsz.

Kényelmes hozzáférés az értesítésekhez
A Colmi L10 okosóra 1,4 hüvelykes IPS kijelzővel van felszerelve, így könnyedén használhatod az óra beállításait és funkcióit. Továbbá, 360 x 360 felbontást kínál, és a vékony cinkötvözet keret még tovább növeli a használat könnyedségét. A menü nézetét és a számlap mintáit is testre szabhatod az elérhető tervek közül választva.

Bluetooth hívások
Indíts hívásokat közvetlenül az okosóráról. A Colmi L10 párosítása után okostelefonoddal fogadhatsz, indíthatsz és elutasíthatsz bejövő hívásokat. Továbbá, az okosóra lehetővé teszi az új üzenetek olvasását is - nem kell többé minden alkalommal a telefonodért nyúlnod.

Egészséged érdekében
Modern algoritmusainak köszönhetően az okosóra 24 órán keresztül monitorozza a pulzusodat. Ez lehetővé teszi a mérések nyomon követését, és gyors reagálást az ijesztő tünetek esetén. Ezen kívül méri a vér oxigénszintjét és rögzíti az alvás fázisairól szóló adatokat. Így könnyebben el tudod hagyni a rossz szokásokat és végre jól aludhatsz.

Gondoskodj a fitneszedről
Szereted az aktív kikapcsolódást? Vidd magaddal a Colmi L10-et az edzéshez. Az okosóra különböző sportmódokat kínál, mint a futás, kerékpározás, tollaslabda vagy ugrókötél. További módok, mint a jóga, karate, tánc, röplabda stb. elérhetők a FitCloudPro alkalmazásban. Kitűzhetsz célokat is, és ellenőrizheted a jelentéseket az edzések után a még hatékonyabb edzés érdekében.

Vízállóság
Az okosóra IP67 vízálló, így szabadon használhatod anélkül, hogy aggódnál a fröccsenések miatt. Tökéletesen működik edzés közben, és nem okoz gondot az eső sem. Továbbá, kézmosáskor sem kell levenned. A Colmi L10 szinte bárhová elkísérhet téged!

További lehetőségek
Ez még nem minden! Az okosóra menstruációs naptár funkcióval is rendelkezik, így jobban megismerheted a testedet. A készülék lehetővé teszi az időjárás-előrejelzés ellenőrzését, a zenelejátszó kezelését és az ébresztőóra beállítását is. Továbbá, emlékeztet, hogy igyál vizet és változtass helyzetet, ha túl sokáig ülsz.

Akár 7 napos működés egyetlen töltéssel
Használd az okosórát akár 7 napig egyetlen töltéssel. A készülék 225 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve. Továbbá, készenléti módban körülbelül 30 napig marad. Az óra töltése körülbelül 2 órát vesz igénybe - az energiáját mágneses USB kábellel (mellékelve) tudod feltölteni.

Tartozékok:
-okosóra
-mágneses USB töltőkábel
-felhasználói kézikönyv

Gyártó: Colmi
Modell: L10
Szín: ezüst
Chip: RTL8763EWE
Kapcsolat: Bluetooth 5.0
Bluetooth hatótávolság: 10 m
Kijelző: IPS
Kijelző átlója: 1,4"
Felbontás: 360 x 360 pixel
Akkumulátor: lítium-polimer
Akkumulátor kapacitás: 225 mAh
Töltési idő: kb. 2 óra
Működési idő: 5-7 nap
Készenléti működési idő: 30 nap
Méretek: 39,5 x 39,5 x 10 mm
Anyag: szilikon, cinkötvözet
Súly: 40 g
Szíj szélesség: 18 mm
Kompatibilitás: Android 4.4 (vagy újabb), iOS 8.0 (vagy újabb), Harmony OS
Alkalmazás: FitCloudPro
Vízállóság: IP67
Frissítési mód: OTA
Támogatott nyelvek:
Okosóra: kínai, angol, német, orosz, spanyol, portugál, francia, japán, arab, holland, olasz, cseh, görög, héber, indonéz, koreai, maláj, perzsa, lengyel, thai, vietnámi, finn, román, török, horvát
Alkalmazás: angol, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, német, francia, arab, cseh, görög, spanyol, japán, perzsa, olasz, koreai, lengyel, portugál, orosz, finn, svéd, thai, magyar, szlovák, horvát, albán, török, ukrán

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett