Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116743826 Márka: JOYROOM

Joyroom Classic Series JR-FC1 okosóra hívásfogadási funkcióval / IP68 védelem - szürke


Cikkszám: Joyroom FC1 Classic Series Smart Watch (Make/Answer Call) Dark Gray | EAN/Vonalkód: 6956116743826 | Márka: JOYROOM

Joyroom Classic Series JR-FC1 okosóra hívásfogadási funkcióval / IP68 védelem - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Classic Series IP68 okosóra - Szürke (JR-FC1) Ismerd meg az okosórát, amely klasszikus megjelenésével vonzza a figyelmet, és rengeteg lehetőséggel kápráztat el. A Joyroom JR-FC1 egy okosóra a Classic Series kollekcióból - hagyományos, elegáns formával és kerek tokkal rendelkezik. Bluetooth 3.0 kapcsolattal csatlakozik a telefonhoz, és a kijelzőjén mutatja az összes bejövő hívást és szöveges üzenetet. Emellett lehetővé teszi telefonhívások fogadását és kezdeményezését is - mind Android, mind iOS okostelefonokon. A Bluetooth Low Energy 5.3 technológiának köszönhetően a Joyroom JR-FC1 okosóra akár 14 napig is bírja töltés nélkül. Beépített IP68 védelmi besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen ellenáll a pornak és homoknak, és probléma nélkül alámeríthető vízben is. A JR-FC1 modell nagyszerű társ lesz minden testmozgás kedvelő számára. 98 beépített sportmoduljával könnyebbé teszi a fitnesz építését.

A Joyroom JR-FC1 vízálló okosóra legfontosabb előnyei:
- Párosítható Android és iOS telefonokkal. Bluetooth 3.0 modullal csatlakozik az okostelefonhoz.
- Folyamatos kapcsolatban lehetsz szeretteiddel - még akkor is, ha nincs kéznél a telefonod. A görbített 2.5D üveg kijelzőn megjelennek az üzenetek és az azonnali üzenetek.
- Kényelmesen fogadhatod és kezdeményezheted a hívásokat HD minőségben. Egy gombnyomással válaszolhatsz a hívásokra. Emellett ellenőrizheted a mentett kontaktjaidat és a hívások történetét.
- Akár 14 napig is kibír töltés nélkül készenléti üzemmódban, és akár 7 napig napi tevékenységgel. Ezt a Bluetooth Low Energy 5.3 technológia teszi lehetővé.
- Por- és vízálló. Az IP68 védelmi szint lehetővé teszi, hogy akár 1 méter mélyen, maximum 30 percig alámerítsd az órát.
- Segít a sporttevékenységekben. A Joyroom okosóra 94 beépített sportmodullal rendelkezik, amelyek hatékonyabbá teszik az edzést. Tökéletes a konditeremhez, kerékpározáshoz, úszáshoz, de akár korcsolyázáshoz, golfhoz vagy pingpongozáshoz is.
- Egészségügyi állapotot is monitorozza. Ellenőrzi a pulzust, vérnyomást, oxigénszintet és stressz-szintet.
- Illik az üzleti és a sportos stílushoz is. A Joyroom okosóra klasszikus formával, kerek tokkal és elegáns szíjjal rendelkezik.

Specifikáció:
- Gyártó: Joyroom
- Modell: JR-FC1
- Bluetooth verzió: Bluetooth Low Energy 5.3 + Bluetooth 3.0
- Akkumulátor kapacitás: 220 mAh
- Tápegység: 5V / 500mA
- Memória: 64 MB
- Töltési idő: kb. 2 óra
- Védelmi szint: IP68 (merülési idő - maximum 30 perc, merülési mélység - maximum 1 m)
- Kijelző méret: 1.28"
- Kijelző felbontás: 240 x 240
- Méret: 46.1 x 11.1 mm
- Súly: kb. 50 g
- Szín: szürke
- Nyelvek: Lengyel, francia, német, olasz, spanyol, orosz, portugál, japán, perzsa, arab, thai, finn, dán, görög, kínai, vietnámi, indiai

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett