Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974521491545 Márka: Black Shark

Smartwatch Black Shark BS-GT Neo tok


Cikkszám: BS-GT Neo Black | EAN/Vonalkód: 6974521491545 | Márka: Black Shark

Smartwatch Black Shark BS-GT Neo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Smartwatch Black Shark BS-GT Neo (fekete)
A Black Shark BS-GT Neo okosóra egy 2.02 hüvelykes TFT kijelzővel rendelkezik, amely tiszta hozzáférést biztosít az értesítésekhez. Emellett beépített mikrofonjának és ENC zajszűrési funkciójának köszönhetően szabadon beszélhet telefonon. Több mint 100 sportmódot kínál, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, és folyamatosan figyeli a szívritmusát, hogy értesítse az esetleges riasztó tünetekről. Ezen felül vízálló (IP68), így bátran használhatja vízfröccsenések ellenére is.

TFT kijelző
Élvezze a kristálytiszta képeket a BS-GT Neo okosórával. Az okosóra egy 2.02"-os TFT érintőképernyős kijelzőt kínál, amely 600 nites fényerőt biztosít, így gazdag részleteket és kényelmesebb működést tesz lehetővé. Szeretné személyre szabni az okosóra megjelenését? Válasszon az elérhető 100 számlap design közül - inkább a klasszikusokat, vagy a teljes színű, eredeti grafikákat részesíti előnyben? Biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt!

Kristálytiszta telefonhívások
A BS-GT Neo-val nincs szükség, hogy elővegye az okostelefonját a bejövő hívás fogadásához - most már az okosóráról is elintézheti. Használhatja a szeretteinek hívására, hívások elutasítására vagy némítására is. Ezen felül az okosóra ENC zajszűrést alkalmaz, így bárhol is tartózkodik, tiszta telefonhívásokat folytathat.

Akár 7 napos működés
Hozza magával a BS-GT Neo-t üzleti útra vagy vakációra anélkül, hogy az akkumulátor gyors lemerülésétől tartana. Az okosóra egy 300 mAh akkumulátort használ, amely akár 7 napos használatot biztosít. A töltés ideje körülbelül 2,5 óra. A csomag tartalmaz egy kábelt a készülék újratöltéséhez.

Több mint 100 sportmód
Futás, kerékpározás, tenisz - ezeket és még sok más sportmódot kínál a BS-GT Neo. Az okosóra több mint 100 lehetőség közül választhat, így biztosan megtalálja a megfelelő modot. Információkat is kap a megtett lépések számáról, elégetett kalóriákról, távolságról és az edzésre fordított időről. Emellett a Fit Shark App segítségével nyomon követheti az útvonalát GPS-szel, megoszthatja edzése eredményeit, és megvizsgálhatja előrehaladásait napi/havi/heti jelentésekkel.

24/7 asszisztens
Vegye kézben az egészségét. Az okosóra körkörösen figyeli a szívritmusát és méri a vér oxigénszintjét. Azonnal tájékoztatja a nyugtalanító tünetekről is. Ezen kívül követi a menstruációs ciklusát és jelentést készít az alvás hosszáról. Így könnyebben megszüntetheti az egészségtelen szokásokat.

További funkciók
Ez még nem minden, amit a Black Shark BS-GT Neo kínál. Az okosóráról értesítéseket olvashat az alkalmazásokból, távolról készíthet fényképeket, vagy beállíthat ébresztőt és stoppert. Az okosóra mini-játékokat is kínál, amelyeket például úton a munkahelyére vagy az egyetemre is használhat. Ráadásul az okosóra segít megtalálni az elveszett okostelefonját, ha nem emlékszik, hova tette.

Tartalmazza

-okosóra

-töltőkábel

-felhasználói kézikönyv

Gyártó
Black Shark

Modell
BS-GT Neo

Szín
fekete

Vízállóság
IP68

Névleges feszültség
5V/0.5A

Érzékelő
3 tengelyes gyorsulásmérő, HRM szenzor és SpO2 szenzor

Akkumulátor kapacitása
300 mAh

Bluetooth
5.2

Felbontás
240 x 296

Kijelző
2.02" TFT

Működési hőmérséklet
0°C ~ 45°C

Működési frekvencia
2402MHz ~ 2480MHz

Működési idő
kb. 7 nap

Töltési idő
2.5 óra

Alkalmazás
Shark Fit App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett