Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931474771063 Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívás funkcióval Y2 Pro fekete


| EAN/Vonalkód: 6931474771063 | Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívás funkcióval Y2 Pro fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns, vízálló Hoco Y2 Pro okosóra nők számára hasznos lesz a munkahelyen, otthon, utazás közben vagy sportolás közben. Színes kijelzővel, több sport módokkal, szív/pulzoximéter/alvás figyeléssel rendelkezik. Lehetővé teszi hívások kezdeményezését, hívások kezelését, kapcsolatok megtekintését, üzenetek és értesítések olvasását. A Hoco okosóra aktív embereknek készült. Stílusos dizájnja bármely csuklón jól mutat. Kényelmes a használata a 1,28 hüvelykes átmérőjű, 240 x 240 px felbontású, TFT színes kijelzőnek köszönhetően, és 21 nyelvű menü támogatásának. Az eszköz egyetlen töltéssel akár 10 napig is működhet. Az okosóra beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hívások fogadását és kezdeményezését anélkül, hogy kivenné a telefont a zsebéből. Az üzenetek és értesítések olvasását is lehetővé teszi. Az okosóra ellenőrzi a fizikai aktivitást szívritmus, oxigén telítettség mérésével és alvásfigyeléssel. A több sport módoknak köszönhetően lehetővé teszi az edzés előrehaladásának ellenőrzését. Ez a termék iOS és Android eszközökkel is kompatibilis. IP68 vízállósági osztályú.

Tartalom:
- Hoco Y2 Pro okosóra
- szilikon szíj
- mágneses töltő

Specifikációk:
Model: Hoco Y2 Pro
Kijelző: TFT kapacitív érintőképernyő, 1,28 hüvelyk, 240 x 240 px
Processzor: Realtek 8762C-CG
Memória: RAM 192 KB + ROM 64 MB
Kapcsolódás: Bluetooth v5.0 (legfeljebb 10 m)
Akkumulátor élettartama: körülbelül 7-10 nap egyetlen Bluetooth kapcsolat mellett / körülbelül 3-5 nap dupla Bluetooth kapcsolat mellett (szükséges a hívás funkcióhoz)
Készenléti idő: körülbelül 15 nap
Akkumulátor: 260 mAh
Töltési típus: mágneses
Kábel tartozék: igen (töltés)
Anyag: óra: alumínium ötvözet / szíj: szilikon
Vízállósági osztály: IP68
Kompatibilitás: iOS és Android eszközök
Nyelv: 21 nyelv (kínai, angol, orosz, arab, vietnámi, dán, thai, lengyel, perzsa, spanyol, maláj, görög, francia, olasz, német, portugál, török, latin, román, héber, burmai)

Funkciók: Bluetooth hívás, értesítés, hívás elutasítás, üzenet emlékeztető, hívás emlékeztető, pulzusmérő, ülőhely emlékeztető, vér oxigénmérő, vérnyomásmérő, alvásfigyelő, több sport mód, lépésszámláló, kalória, távolság, távoli fényképezés, zene vezérlés, ébresztőóra, stopper, időjárás kijelző, "ne zavarj" mód és mások.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett