Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972596106944 Márka: Amazfit

Smartwatch Amazfit Active (Lila) ##


Cikkszám: W2211EU3N | EAN/Vonalkód: 6972596106944 | Márka: Amazfit

Smartwatch Amazfit Active (Lila) ##


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Amazfit Active Smartwatch (Lila)

Az Amazfit Active okosóra egy olyan eszköz, amely nélkülözhetetlenné válhat a mindennapjaid során. Fejlett helymeghatározó funkcióival, személyre szabott fitnesz edzővel, átfogó egészség- és aktivitásfigyelési képességekkel, valamint intelligens asszisztensekkel ez a karcsú és funkcionális óra tökéletes társ az aktív és egészségtudatos emberek számára. Kiemelkedő kapcsolódási lehetőségei, intuitív operációs rendszere és a különféle sportokhoz való alkalmazkodóképessége révén nem csupán egy óra, hanem egy igazi parancsnoki központ az aktív életedhez.

### Fejlett helymeghatározó funkciók
Az Amazfit Active okosóra kivételes helymeghatározási képességekkel rendelkezik, amelyeket a körkörösen polarizált GPS antenna technológia és a kettős sávú helymeghatározás biztosít. Az integrált 6 műholdas helymeghatározó rendszerek (GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS) gyors és pontos helymeghatározást tesznek lehetővé, ami elengedhetetlen a szabadtéri sportolók és utazók számára.

### Személyre szabott edzés és aktivitáskövetés
A Zepp Coach™ és a Peakbeats™ algoritmus használatával az óra tudományos edzési útmutatást nyújt mesterséges intelligencián alapulva. Több mint 120 sportágban nyomon követheted a fejlődésedet, 7 sportág automatikus felismerésével és egy virtuális Pacerrel. Kiváló választás sportolók számára, akik folyamatos fejlődésre törekszenek.

### Fejlett egészségfigyelés
Az Amazfit Active figyeli a kulcsfontosságú egészségügyi mutatókat, mint például a pulzusszám, stressz szint, alvásminőség, HRV, légzés és testhőmérséklet. Emellett a Readiness Score funkcióval naponta felmérheted a fizikai és mentális készenlétedet, segítve a napi tevékenységek jobb megtervezését.

### Kiváló minőségű kijelző és stílusos dizájn
A 1.75 hüvelykes AMOLED kijelző, 390 x 460 pixeles felbontás és akár 550 nites fényerő biztosítja a kristálytiszta képeket és a nagyszerű olvashatóságot különféle fényviszonyok között. Az Always-On Display, AF-bevonatú edzett üveg, karcsú dizájn és 5ATM vízállóság egyaránt praktikusnak és stílusosnak teszi az órát.

### Intelligens asszisztens és könnyű használat
Az beépített AI intelligens asszisztens és az Alexával való integráció révén kérdéseket tehetsz fel, ébresztőt állíthatsz be, ellenőrizheted az időjárást és még sok mást, mindezt kézhasználat nélkül. A Zepp OS 2.0 által támogatott gördülékeny interakciók és személyre szabott felhasználói felület kényelmes és intuitív felhasználói élményt nyújtanak.

---

### Gyártó: Amazfit
### Modell: Active
### Szín: Lila
### Kijelző: 1.75", AMOLED, 390 x 460 pixeles, 341 PPI, fényerő akár 550 nit
### Always-On Display: Igen
### Képernyő anyaga: Edzett üveg, AF bevonat
### Méretek: 42.36 x 35.9 x 10.75 mm
### Súly: kb. 36g
### Vízállóság: 5ATM
### Csukló kerülete: 155-210 mm
### Szíj szélessége: 22 mm
### Mikrofon: Igen
### Hangszórók: Igen
### Operációs rendszer: Zepp OS 2.0
### Alkalmazások: Zepp App
### Töltési idő: 2 óra
### Töltési mód: Mágneses

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett