Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396272660 Márka: OEM

SMART MAG fliptok kompatibilis MagSafe funkcióval iPhone 12 / 12 Pro fekete tok


| EAN/Vonalkód: 5903396272660 | Márka: OEM

SMART MAG fliptok kompatibilis MagSafe funkcióval iPhone 12 / 12 Pro fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Smart Mag egy elegáns mágneses pénztárca tok belső dokumentumtartó zsebbel. Kompatibilis a MagSafe-el, ami többek között lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. A képernyő és a kamera körüli emelt él kiváló szintű védelmet garantál a telefonjának.

MagSafe támogatás: A beépített mágnesek garantálják a vezeték nélküli töltők vagy autós tartók használatának kényelmét - a tok nem csúszik el és biztosan tartja a felületet. Mi több, a MagSafe és az induktív töltés támogatásának köszönhetően nem kell kábeleket használnia és levennie a tokot a telefon akkumulátorának induktív feltöltéséhez.

Mágneses zár: Ez egy sokoldalú tok kényelmes mágneses zárral, amely pénztárcaként is jól funkcionál. Belül praktikus nyílás található dokumentumok, fizetési kártyák vagy jegyek számára.

Masszív kivitelezés: A gondos kivitelezés és a felhasznált anyagok - tartós TPU - további előnyei a Smart Mag-nek. Az átgondolt megoldások, beleértve a képernyő és a kamera körüli emelt él, védelmet nyújtanak a különböző típusú károsodások ellen, beleértve a karcolások és repedések kialakulását.

Átlátszó hátlap: A tok elegáns és minimalista. A matt felület és az átlátszó hátlap egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

Specifikáció: Anyag: TPU
MagSafe technológiát támogat Több színben elérhető

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett