Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214350 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjmarkolattal és állvánnyal iPhone 12 Pro piros


Cikkszám: Ring Case iPhone 12 Pro Red 02 | EAN/Vonalkód: 9145576214350 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjmarkolattal és állvánnyal iPhone 12 Pro piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case szilikon tok ujjmarkolattal

Szeretnéd szemmel tartani az okostelefonodat, miközben a számítógépen dolgozol? Gyakran nézel filmeket vagy videó módban csevegsz barátokkal? A Ring Case szilikon tok ujjpárnával a tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok további ujjmarkolattal van felszerelve, amely állványként is szolgál. A fém kivitelezéssel rendelkező elemek lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tárold, anélkül, hogy további rögzítők szükségesek lennének.

360 fokban forgatható fogantyú

A telefon „feküdhet” hosszú oldalán, vagy megmaradhat hagyományos helyzetében. Hegy? Lyuk? Nincs különbség. A szilikon Ring Case ujjmarkolattal van ellátva, amely teljes forgathatóságot biztosít. Ez a fajta gyűrű teljes szabadságot garantál a okostelefon használatában, valamint kényelmes fogást biztosít a kezedben hívások - legyenek azok videós vagy hangos - közben.

Színes okostelefon tok igényes ügyfeleknek

Bár az ujjpárna a tok legérdekesebb eleme, alapvető előnyei sem hagyhatók figyelmen kívül. A puha, mégis masszív szilikon szilárd kialakítása, a lenyűgöző színek és a kiválasztott okostelefon tökéletes illeszkedése más figyelemre méltó elemek. A Ring Case szilikon tok ujjmarkolattal nemcsak a készülék kényelmes használatát garantálja, hanem az eredeti megjelenését is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett