Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396314193 Márka: OEM

SMART MAG fliptok kompatibilis MagSafe-fel iPhone 16 Pro fekete tok


| EAN/Vonalkód: 5903396314193 | Márka: OEM

SMART MAG fliptok kompatibilis MagSafe-fel iPhone 16 Pro fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Smart Mag egy elegáns mágneses pénztárca fliptok, belső dokumentumtartó zsebbel. Kompatibilis a MagSafe technológiával, amely többek között kényelmes vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A képernyő és a kamera sziget körüli megemelt él garantálja a telefon számára a legmagasabb szintű védelmet.

MagSafe támogatás: Beépített mágnesek garantálják a vezeték nélküli töltők vagy autós tartók kényelmes használatát - a tok nem csúszik és biztonságosan tartja a felületet. Ráadásul a MagSafe és az induktív töltés támogatásának köszönhetően nincs szükség kábelekre, és nem kell eltávolítani a tokot a telefon akkumulátorának induktív feltöltéséhez.

Mágneses záródás: Ez egy sokoldalú tok kényelmes mágneses záródással, amely pénztárcaként is remekül funkcionál. Belül található egy praktikus hely a dokumentumoknak, fizetési kártyáknak vagy jegyeknek.

Masszív kivitelezés: Gondos kivitel és a felhasznált anyagok - tartós TPU - további előnyei a Smart Mag-nak. Megfontolt megoldások, beleértve a képernyő és a kamera sziget körüli megemelt élt, különféle típusú sérülések, például karcolások és repedések ellen nyújtanak védelmet.

Átlátszó hátlap: A tok elegáns és minimalista. A matt kivitel és az átlátszó hátlap egyedi megjelenést kölcsönöz az egésznek.

Specifikáció: Anyag: TPU
Támogatja a MagSafe technológiát
Többféle színben elérhető

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett