Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396273056 Márka: OEM

SMART MAG fliptok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 14 Pro Max fekete tok


| EAN/Vonalkód: 5903396273056 | Márka: OEM

SMART MAG fliptok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 14 Pro Max fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Smart Mag egy elegáns, mágneses pénztárca tok, amely belső zsebbel rendelkezik dokumentumok számára. Kompatibilis a MagSafe technológiával, amely többek között kényelmes vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A kijelző és a kamera sziget körüli emelt szél a legmagasabb szintű védelmet garantálja telefonjának.

MagSafe támogatás: Beépített mágnesek garantálják a vezeték nélküli töltők vagy autós tartók kényelmes használatát - a tok nem csúszik el, és biztonságosan tartja a felületet. Sőt, a MagSafe és az induktív töltés támogatásának köszönhetően nincs szükség kábelek használatára, és a tok levételére sem, hogy vezetéknélküli feltölthesse telefonját.

Mágneses zár: Ez egy sokoldalú tok, kényelmes mágneses zárral, amely pénztárcaként is remekül működik. Belül praktikus nyílás található dokumentumok, fizetési kártyák vagy jegyek számára.

Masszív kivitel: Innovatív megoldások és a felhasznált anyagok - strapabíró TPU - további előnyei a Smart Mag-nek. Átgondolt megoldások, köztük egy emelt széle a kijelző és a kamera sziget körül, garantálja a különböző típusú sérülésektől, például a karcolásoktól és repedésektől való védelmet.

Átlátszó hátlap: A tok elegáns és minimalista. A matt kivitel és az átlátszó hátlap különleges megjelenést kölcsönöz az egésznek.

Specifikáció:
Anyaga: TPU
Támogatja a MagSafe technológiát
Több színben elérhető

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett