Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339285715 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - áttetsző


Cikkszám: KF002113-0 | EAN/Vonalkód: 3666339285715 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - áttetsző


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liquid Glitter Choupette Head MagSafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést kíván biztosítani. A Liquid Glitter Choupette Head MagSafe kollekció tokjával kiemelheted remek stílusodat és a tekintélyes ruházati márkához való kötődésedet, miközben biztosítod készüléked legmagasabb szintű védelmét.

Tündökölj divatfénnyel
A tok gondosan megtervezett, hogy ne csak a telefonod védelmét szolgálja, hanem egyéni stílusodat is kiemelje. Minden mozdulat új és lenyűgöző mintákat hoz létre a csillámporral, így telefonod minden egyes alkalommal másképp néz ki.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A tok tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi designját a tervező kedvenc macskájának, Choupette-nek a képével. A macska grafikája a gyűrű közepén helyezkedik el, mégsem tolakodó és tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és kényelmes töltést. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd telefonod akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű szépen kontrasztál az átlátszó tok stílusával, így még dekorációként is szolgál. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Technikai adatok
Kollekció: Liquid Glitter Choupette Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Áttetsző
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6,7 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett