Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217354338 Márka: Telone

Smart Book MAGNET tok iPhone 12 Mini fekete


Cikkszám: POK034522 | EAN/Vonalkód: 5900217354338 | Márka: Telone

Smart Book MAGNET tok iPhone 12 Mini fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rendkívül elegáns és stílusos tok, amely erős mágnessel zárható. Praktikus zsebek vannak benne a szükséges dokumentumok számára, és a gomboknál kialakított kivágások lehetővé teszik a telefon szabad használatát.

A tokok kiváló minőségű ökológiai bőrből készülnek. A bőr borítás nem csak a tetején található, hanem a tok teljes felületén, és a bőr varrása tovább erősíti a tokot, így még elegánsabbá téve azt. A tok fő előnye a teljes szélességen átívelő mágneses zárás, amely rendkívül kényelmes a mindennapi használat során. A mágnes jó minősége garantálja annak hosszú élettartamát.

Ezenkívül a tok tartalmaz két zsebet, ahová ATM-kártyákat, pénzt vagy más szükséges dokumentumokat lehet helyezni. A tok tévéállványt is tartalmaz, amely például megkönnyíti a filmek vagy fotók szabad megtekintését vagy az internetezést. Belül egy szilikon telefonbetét található, amely ugyanolyan színű, mint a tok. A tok minden funkcionális gombjánál kivágásokkal rendelkezik - csatlakozók, kamera és hangszórók számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett