Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360954 Márka: Hurtel

Slim Case iPad Pro 13'' 2024 tok - fekete


Cikkszám: TPU Tablet Case iPad Pro 13 2024 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360954 | Márka: Hurtel

Slim Case iPad Pro 13'' 2024 tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3920 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Slim Case iPad Pro 13'' 2024 tok - fekete
A szilikon Slim Case-zel minden esés kevésbé lesz ijesztő, és a mindennapi használat még kényelmesebbé válik. Kiváló minőségű TPU anyagból készült, a tok nem csak kiváló védelmet nyújt, hanem klasszikus megjelenést is biztosít. A kijelző és kamera körüli megemelt élek további biztonságot adnak. A specifikus modellhez való alkalmazkodás még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a tablet használatát.

A Slim Case legfontosabb előnyei:
- Védi a tabletet a sérülésektől. Termoplasztikus és tartós anyagból készült, a tok védi a tabletet az esésektől és karcolásoktól.
- Védi a kijelzőt és a kamerát. A kijelző és a hátsó kamera körüli megemelt élek megvédik ezeket az elemeket a karcolásoktól.
- Kényelmes használatot biztosít. A tok érzékeny gombokkal és pontos kivágásokkal rendelkezik a portok számára, ami megkönnyíti a mindennapi használatot.
- Eleganciát ad a készüléknek. A tok stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a tablet dizájnjához, megőrizve annak modern karakterét.
- Specifikus tablet modellhez illeszkedik. Tökéletesen illeszkedik a készülékhez, biztosítva a teljes funkcionalitást kompromisszumok nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Slim Case
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPad Pro 13'' 2024
- Szín: fekete

Védelem a sérülésekkel szemben
Elengedhetetlen, hogy a tabletje biztonságban legyen, és a Slim Case ezt tökéletesen megoldja. A termoplasztikus, tartós TPU anyag használatának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a tablete védve van a karcolásoktól.

Kijelző és kamera védelem
Nem kell aggódnia a karcolások miatt, amikor a tabletet sík felületre helyezi. A Slim Case megemelt élei hatékonyan védik a kijelzőt és a hátsó kamerát. Ez a plusz védelem biztosítja, hogy a készüléke érintetlen maradjon.

Kényelmes használat
A Slim Case nem csak védelmet nyújt, hanem kényelmes a mindennapi használathoz is. Érzékeny gombok biztosítanak könnyű hozzáférést a tablet összes funkciójához, a pontos portkivágások pedig lehetővé teszik az eszközök gyors csatlakoztatását.

Elegáns megjelenés
A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járnak a Slim Case esetében. Elegáns megjelenése kiemeli a tablet modern dizájnját, egyedi karaktert adva neki. Ennek a toknak köszönhetően a tabletje mindig stílusos marad.

Tökéletes illeszkedés az Ön tablet modelljéhez
A Slim Case garantálja a tökéletes illeszkedést. Tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, így minden tablet funkció teljes mértékben elérhető marad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett