Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6944527441677 Márka: SKG

SKG E3 Pro szem- és halántékmasszírozó betekintő ablakkal - kék


Cikkszám: SKG E3 Pro blue | EAN/Vonalkód: 6944527441677 | Márka: SKG

SKG E3 Pro szem- és halántékmasszírozó betekintő ablakkal - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

36500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SKG E3 Pro szem- és halántékmasszírozó betekintő ablakkal - kék Az SKG E3 PRO szem masszírozó betekintő ablakkal a maximális kényelem és hatékonyság érdekében készült, hogy enyhítse a szem fáradtságát. Az eszköz optimális hőmérsékletet tart fenn, amely hatékonyan enyhíti a fáradtságot, csökkenti a feszültséget, a duzzanatot és a sötét karikákat a szem alatt. Egyedülálló funkcióval rendelkezik - egy beépített betekintő ablakkal, amely lehetővé teszi a készülék használatát anélkül, hogy le kellene mondanod kedvenc tevékenységeidről, mint például az olvasás, munka vagy játék. A készülék Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a telefonod zenelejátszójához, így minden masszázs alkalmat a saját ízlésed szerint alakíthatsz.

Az SKG E3 Pro szem- és halántékmasszírozó legfontosabb előnyei:
- Masszírozhatod a szemed munka közben, olvasás közben vagy játék közben anélkül, hogy korlátoznád a látótered. Beépített betekintő ablakkal rendelkezik.
- Hatékonyan csökkenti a feszültséget és a duzzanatot. A szem masszírozó állandó 40-41 °C-os hőmérsékletet tart fenn.
- Lehetővé teszi megnyugtató zene vagy saját lejátszási listád hallgatását Bluetooth-on keresztül. A masszírozónak beépített hangszórója van.
- Egészségbarát és biztonságos használat. CE és RF minőségi és biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik.
- Tökéletes ajándék! Születésnapokra vagy más különleges alkalmakra szeretteidnek.

Műszaki leírás:
- Márka: SKG
- Modell: E3 Pro
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Áramellátás: 5W (5V / 1A)
- Akkumulátor kapacitása: 1500 mAh / 5.55Wh
- Töltési idő: 3.5 óra
- Működési idő: kb. 1.5 óra
- Üzemmódok:
- Vitality: mély izomlazítás a szemgolyó körül és fáradtság enyhítése
- Soothing: gyengéd rezgések és nyugtató hatás
- Sleep: elszíneződések és táskák csökkentése a szem alatt
- Eye Exercise: szemgyakorlatok utánzása
- Légzsákok száma: 6
- Fűtőpanel: 40 - 41 ºC
- Irányítás: a házon lévő gomb segítségével
- Anyaga: műanyag
- Kék szín

A csomag tartalma:
- 1x SKG E3 Pro masszírozó
- 1x USB-C tápkábel
- 1x felhasználói kézikönyv

Beépített betekintő ablak Szeretsz több dolgot csinálni egyszerre? Szeretnél pihenni, de közben valamit el kell készítened? Az SKG E3 PRO szem masszírozó beépített betekintő ablaka igazi forradalom. Ennek a funkciónak köszönhetően nem kell lemondanod kedvenc tevékenységeidről, mint például a filmnézés, könyvolvasás vagy akár a főzés. Ez az effektív masszázs és a mindennapi tevékenységek folytatásának kombinációja.

Kényelmes melegség A 40-41°C közötti hőmérséklet fenntartásával a masszírozó hatékonyan enyhíti az izomfeszültséget a szem körül, csökkenti a duzzanatot és a sötét karikákat a szem alatt. Ez különösen fontos azok számára, akik sok órát töltenek a számítógép előtt, vagy akik a hosszan tartó látási erőfeszítéssel kapcsolatos problémákkal küzdenek.

Zene a kikapcsolódáshoz A zene kulcsfontosságú szerepet játszik a relaxáció és regeneráció folyamatában. Az SKG E3 PRO masszírozó Bluetooth-on keresztül csatlakozik a zenelejátszóhoz, így hallgathatod kedvenc dallamaidat. Legyen szó nyugodt melódiákról vagy dinamikus ritmusokról, az SKG E3 PRO masszírozó zenéje különlegessé teszi minden pillanatot.

4 masszázs mód Az SKG E3 PRO szem masszírozó négy speciálisan tervezett masszázs módot kínál: Vitality mód, Soothing mód, Sleep mód és Eye Exercise mód. A Vitality mód mély izomlazítást biztosít a szem körül, csökkentve a fáradtságot. A Soothing mód gyengéd rezgések, amelyek enyhítik a stresszt és a feszültséget. A Sleep mód az elszíneződések és táskák csökkentésére összpontosít a szem alatt. Az utolsó, az Eye Exercise mód, a szemgyakorlatok utánzásával támogatja azok állapotát és megelőzi a fáradtságot.

CE és RF tanúsítványok A CE és RF tanúsítványok igazolják, hogy az SKG E3 PRO szem masszírozó megfelel minden európai biztonsági és minőségi szabványnak. Az is biztosíték arra, hogy egy alaposan tesztelt és az illetékes intézmények által jóváhagyott készüléket használsz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett