Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149373 Márka: Dogness

Automata etető műanyag tállal Dogness (fehér)


Cikkszám: F11 plastic bowl | EAN/Vonalkód: 5905316149373 | Márka: Dogness

Automata etető műanyag tállal Dogness (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dogness fliptok etető (fehér). A Dogness fliptok etető 2.4G Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, amely QR kóddal és Bluetooth segítségével könnyen vezérelhető az Android 5.0 vagy iOS 7.0 és annál magasabb verziójú okostelefonodról. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelhesd a kisállatod etetési ütemtervét, az igényeihez igazítva.

Megbízhatóság és kényelmes használat
Váratlan helyzetek esetére, például áramkimaradáskor, az etető RTC beállítási memóriával van felszerelve, amely biztosítja az etetési program megőrzését. Továbbá a készülék USB-vel és "D" elemekkel is működik, így folyamatos működést biztosít. A tál garantálja a tartósságot és az egyszerű tisztítást, és 4 literes (1.8 kg száraz étel) kapacitása biztosítja, hogy a kisállatod akkor is hozzáférhessen az ételhez, ha te hosszabb ideig távol vagy.

Innovatív megoldások a kisállatok egészségéért
Az etető szabadalmaztatott 360°-os kialakítással rendelkezik, amely megakadályozza az eltömődést, és egy puha gumirotor biztosítja az étel zökkenőmentes forgatását és adagolását. A három szekciós keverő egyenletesen osztja el az ételt, lehetővé téve az adag méretének beállítását az alkalmazással. Ezenkívül egy speciális kifolyó kialakítás és infravörös érzékelő minimalizálja az étel leragadásának és kiömlésének kockázatát.

Okos vezérlés és monitorozás
Az eszköz támogatja a hangvezérlést az Amazon Alexa-n keresztül, még egyszerűbbé téve az etetés kezelését. Továbbá, a kettős kis étel értesítés és az átlátszó, matt tartály megkönnyítik az étel elérhetőségének nyomon követését, biztosítva, hogy a kisállatod soha ne maradjon éhes.

Gyártó: Dogness
Modell: F11 (Melamin)
Méretek: 351 × 203 × 322 mm
Tál: műanyag
Kapacitás: 4 l (1.8 kg száraz étel)
Kapcsolat: Wi-Fi 2.4G (Android 5.0 / iOS 7.0 vagy újabb) / QR kód / Bluetooth
Áramellátás: USB, "D" elem (3 db)
Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett