Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436147 Márka: PetWant

Automata kisállat etető Petwant F14-L(BAS) Wifi Fehér


Cikkszám: F14BAS-WIFI | EAN/Vonalkód: 5906168436147 | Márka: PetWant

Automata kisállat etető Petwant F14-L(BAS) Wifi Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Petwant F14-L(BAS) Automata Etető Wifi Fehér

A Petwant F14-L(BAS) Wifi Automata Etető célja, hogy megkönnyítse a napi etetést macska- és kutyatulajdonosok számára. A 3 literes kapacitásával és a napi akár 4 étkezésre való programozhatóságával folyamatos hozzáférést biztosít friss eledelhez, még akkor is, ha nem vagy otthon. Az áttetsző ablak a burkolatban lehetővé teszi az élelem szintjének könnyű ellenőrzését, és a rozsdamentes acéltál könnyen tisztítható és tartós. Az eszköz kényelmes távvezérlését egy dedikált alkalmazás teszi lehetővé.

Üzenet rögzítése kedvencének
A Petwant F14-L(BAS) Wifi egyik egyedi funkciója a 10 másodperces hangüzenet rögzítési és lejátszási lehetőség. Így minden étkezéskor megszólíthatod kedvencedet!

Precíz és rugalmas etetési beállítások az alkalmazással
A programozási funkcióval napi akár 4 étkezést is beállíthatsz, és minden étkezést akár 9 adagra oszthatsz. Ez ideális a táp mennyiségének kedvenced igényeihez való igazítására, a túletetési kockázat nélkül. Néhány kattintással az alkalmazásban megtervezheted az egész napi időbeosztást! Mostantól bárhonnan kényelmesen kezelheted a kedvenced étkezéseit - nemcsak otthonról, hanem munkából vagy nyaralásról is.

Kompakt és kényelmes használat
A Petwant F14-L(BAS) Wifi egy olyan eszköz, amelyet a kényelem szem előtt tartásával alkottak meg – nemcsak kedvencednek, hanem neked is. Kompakt méretei (168 x 296 x 290 mm) és egyszerű kialakítása lehetővé teszik, hogy bármilyen otthoni térbe könnyen illeszkedjen, és nagyon intuitív a használata. Továbbá, az adagoló jól működik 5–12 mm-es száraz eledellel, így ideális mind macskák, mind kutyák számára.

Hosszú távú működés és kettős energiaellátás
Az adagoló kétféleképpen működik - kábellel vagy D típusú alkáli elemekkel (nem tartozék), ami garantálja a folyamatos működést akár 180 napig. Ezzel a lehetőséggel biztos lehetsz benne, hogy kedvenced mindig enni fog, függetlenül az esetleges áramszünetektől.

Óvatosan átgondolt kialakítás
Az élelem frissen tartása érdekében az adagoló párátlanítóval van felszerelve, hogy megakadályozza a nedvesség felgyülemlését. Mi több, az adagolót tartós, sérülésálló és könnyen tisztítható anyagokból készítették, mint például rozsdamentes acél és ABS, így hosszú ideig jól szolgálhat.

Gyártó: Petwant
Modell: F14-L(BAS) Wifi
Szín: Fehér
Kapacitás: 3 l
Etetési gyakoriság: Napi 1-4 étkezés
Típusú étel: Száraz eledel (5-12 mm)
Működési idő: Akár 180 nap
Energiaellátás: DC 5 V / 1 A vagy 3 alkáli D elem (nem tartozék)
Névleges teljesítmény: 0,5 W
Működési hőmérséklet: 0°C-tól 50°C-ig
Anyag: Rozsdamentes acél, ABS
Méretek: 168 x 296 x 290 mm
Rendeltetés: Macskák és kutyák számára
Alkalmazás általi vezérlés: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett