Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779359130 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey UM-800 tartó két monitorhoz gázteleszkópon - fekete


Cikkszám: SMA082 | EAN/Vonalkód: 5900779359130 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey UM-800 tartó két monitorhoz gázteleszkópon - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey UM-800 tartó két monitorhoz gázteleszkópon - fekete

Az ergonómikus és kényelmes munkakörnyezet kulcsa? A Silver Monkey UM-800 tartó két monitorhoz! Hatékonyan kezeli az asztalon lévő teret, több helyet biztosítva más kiegészítőknek és dokumentumoknak. A monitorok helyzetének állíthatósága révén beállíthatja azok magasságát, dőlésszögét és függőleges/vízszintes orientációját. Javíthatja munkakomfortját és csökkentheti a nyak- vagy szemfájdalom kockázatát. A fogantyú szilárd szerkezete garantálja berendezése biztonságát, a kábelkezelő rendszer pedig esztétikus és rendezett megjelenést biztosít a munkahely számára.

A Silver Monkey UM-800 tartó legfontosabb előnyei:
- Könnyen alkalmazkodik a legtöbb monitorhoz a piacon. A tartó kompatibilis a VESA 75 x 75 mm és VESA 100 x 100 mm szabványokkal rendelkező monitorokkal.
- Lehetővé teszi két különböző méretű monitor felszerelését. 17-től 32 hüvelykes képernyő átlójú és egyenként 9 kg súlyú monitorokat csatlakoztathat.
- Javítja a munkahely ergonómiáját. Gázteleszkóppal zökkenőmentesen állíthatja a monitor magasságát és dőlésszögét különböző szögekben.
- Lehetővé teszi a monitorok 180 fokos forgatását. A monitorokat a tartóra helyezve megkapják a PIVOT funkciót.
- Rendezett és esztétikus munkahelyet biztosít összegabalyodott kábelek nélkül. A tartónak kényelmes kábelkezelő rendszere van.

Specifikáció:
- Márka: Silver Monkey
- Model: UM-800
- Fogantyú típusa: Asztali
- Képernyő mérete: 17'-től 32'-ig
- Maximális teherbírás: legfeljebb 9 kg
- VESA szabvány: 100x100, 75x75
- Dölés: -70º / +45º
- Forgás: 90º
- Tartozékok: Szerelési elemek

Támogatás a VESA szabványokhoz
A Silver Monkey UM-800 tartó támogatja a népszerű VESA 75 x 75 mm és VESA 100 x 100 mm szabványokat. Ez kompatibilissé teszi a piacon elérhető számos monitorral. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a monitorok egyszerű cseréjét anélkül, hogy a tartót ki kellene cserélni, befektetésként hosszú évekig használható.

Magasság és dőlésszög beállítás
A Silver Monkey UM-800 tartó gázteleszkóp használatával zökkenőmentes magasságállítást és dőlésbeállítást tesz lehetővé, -70°/+45° szögben fel/le síkban és -90°/+90° balra/jobbra síkban. Akár ülve, akár állva dolgozik, könnyen beállíthatja a monitorokat a testtartásához. Ez nemcsak növeli a használati kényelmet, hanem segít csökkenteni a szem, a nyak és a hátfeszültségét.

17-től 32 hüvelykes monitorok támogatása
A Silver Monkey UM-800 tartó olyan monitorok támogatására készült, amelyek képernyő átlója 17-től 32 hüvelykes, rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak a munkaállomás kiválasztásában és konfigurálásában. A Silver Monkey UM-800 tartó minden egyes karja legfeljebb 9 kilogramm súlyú monitort képes hordozni, ami elegendő a piacon elérhető legtöbb, még nagyobb és nehezebb monitor számára is. Ez a tulajdonság biztosítja berendezése biztonságát és stabilitását, lehetővé téve a monitorok biztonságos elhelyezését anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy felborulnak vagy megsérülnek.

180 fokos monitorforgatás
A Silver Monkey UM-800 tartó nemcsak a szokásos magasság- és dőlésszög-beállítást kínálja, hanem egy egyedülálló PIVOT funkciót is, amely lehetővé teszi a monitorok 180 fokos forgatását. Ez az előrehaladott funkcionalitás lehetővé teszi a monitor orientáció gyors megváltoztatását vízszintesről függőlegesre és fordítva, ami rendkívül hasznos számos szakmai alkalmazásban, például programozás, grafikai tervezés vagy dokumentumnézés során.

Kábelkezelő rendszer
A Silver Monkey UM-800 tartó kényelmes kábelkezelő rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a munkahely esztétikus és rendezett megjelenésének fenntartását. A speciális tartók révén a monitor kábelei elegánsan elrejtve és elvezetve vannak úgy, hogy ne zavarják az asztal esztétikáját vagy a munkát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett