Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779358454 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA155 200W GaN töltő 3xUSB-C PD USB-A QC 3.0 levehető tápkábellel - fekete


Cikkszám: SMA155 | EAN/Vonalkód: 5900779358454 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA155 200W GaN töltő 3xUSB-C PD USB-A QC 3.0 levehető tápkábellel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

40400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey SMA155 GaN töltő 200W teljesítménnyel, USB-C PD és USB-A QC 3.0 csatlakozókkal, levehető tápkábellel - fekete A Silver Monkey SMA155 GaN töltő kis mérete ellenére magas hatékonyságot biztosít. Nemcsak könnyű, hanem rendkívül kompakt is - mindössze 325 g-ot nyom! Könnyedén magaddal viheted, legyen szó irodai munkáról vagy vakációról. Négy eszköz egyidejű töltésének képességével tökéletes társ lesz otthon és munkában egyaránt. Automatikusan beállítja a csatlakoztatott eszközök áramellátását, és kompatibilis a Quick Charge és Power Delivery protokollokkal. Ez azt jelenti, hogy készülékeid gyorsabban fognak feltöltődni, mint valaha. A rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelem pedig garantálja mind a töltött készülékek, mind a felhasználók biztonságát.

A Silver Monkey SMA155 GaN töltő legfontosabb előnyei:
- Tökéletes utazáshoz. A GaN technológiának köszönhetően a töltő kisebb és hatékonyabb.
- Négy eszköz egyidejű töltését teszi lehetővé. Otthon és irodában is tökéletes, sokoldalú használatot biztosít.
- Optimalizálja a töltési folyamatot, biztosítva a sebességet és hatékonyságot. Automatikusan beállítja a töltési teljesítményt.
- Gyors töltést biztosít a Quick Charge és Power Delivery kompatibilis eszközöknek. Kompatibilis a gyors töltési protokollokkal.
- Biztonságos használatot kínál. Védelmet biztosít a rövidzárlat és túlfeszültség ellen.

Specifikáció:
- Márka: Silver Monkey
- Modell: SMA155
- Csatlakozó típus:
- 3x USB-C PD
- 1x USB-A QC 3.0
- Maximális teljesítmény: 200W
- Kimeneti teljesítmény: 3.3-20V/3-5A
- Töltési protokoll támogatás: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Szín: fekete
- Tartozékok: tápkábel

GaN technológia - a töltés jövője GaN technológia lehetővé teszi kisebb, de hatékonyabb töltők gyártását. Ez a Silver Monkey SMA155 GaN töltő. Gyors töltést biztosít, bármikor, bárhol: üzleti úton vagy vakáción. Minden táskába vagy hátizsákba belefér. Négy eszközt tölt egyszerre Szeretnéd egyszerre tölteni a laptopodat, okostelefonodat, táblagépedet és e-könyv olvasódat anélkül, hogy egy szabad aljzatra kellene várnod? A Silver Monkey SMA155 GaN töltő minden helyzetben megoldást nyújt. Biztosítja, hogy minden eszközöd mindig használatra kész legyen. Automatikus teljesítménybeállítás Nem kell aggódnod a megfelelő töltési teljesítmény kiválasztása miatt - a töltő elvégzi helyetted. Készüléked a lehető leggyorsabban töltődik fel, anélkül hogy túlmelegedne vagy károsítaná az akkumulátort. Gyors töltési protokoll támogatás A Silver Monkey SMA155 GaN töltő kompatibilis a Quick Charge és Power Delivery protokollokkal - ez azt jelenti, hogy a kompatibilis eszközök rekordidő alatt töltenek. A Silver Monkey SMA155 töltővel minden percet a lehető leghatékonyabban használsz ki. Védelem minden lépésnél A rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelem a Silver Monkey SMA155 GaN töltő kulcsfontosságú eleme. Ez a funkció védi mind az eszközeidet, mind téged az esetleges elektromos veszélyektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett