Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905386992466 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey Lightbar LB100 monitorhoz - fekete


Cikkszám: SMA204 | EAN/Vonalkód: 5905386992466 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey Lightbar LB100 monitorhoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey Lightbar LB100 monitora lámpa - fekete
A számítógéppel végzett munka és játék még élvezetesebbé válik a Silver Monkey Lightbar LB100 lámpával. Három üzemmódjának köszönhetően optimális asztali világítást biztosít, így minden helyzethez igazíthatja a fényt - az intenzív megvilágítástól a munkavégzéshez, egészen a finom ragyogásig a pihenéshez. Az 56 LED egyenletesen világítja meg a teret anélkül, hogy árnyékokat vagy képernyővillogást okozna, így megelőzhető a szemfáradás. A lámpa intuitív érintőképernyős vezérlőpanellel rendelkezik, továbbá az elegáns alumínium ház és a praktikus csipesz révén stílusos és praktikus.
Műszaki adatok:
- Márka: Silver Monkey
- Modell: Silver Monkey LB100
- Fényerő: akár 500 lumen (állítható)
- Súly: 269 g
- Fényhőmérséklet: 2800 - 5500 K
- Élettartam: 20,000 óra
- Világítási módok: hideg fény, semleges, meleg
- Monitor vastagsága: 0.8 - 3 cm
- LED-ek száma: 56
- Dőlésszög állítása: akár 45 °
- Fogantyú típusa: csipesz
- Vezérlés: érintőpanel
- Tartozékok: USB-A / USB-C kábel - 1.5 m, távirányító
- Anyag: műanyag, alumínium
- Fekete színű

A Silver Monkey Lightbar LB100 monitorlámpa legfontosabb előnyei:
- Igazodik az igényei szerint. Három világítási móddal rendelkezik: hideg, semleges és meleg, a 2800-5500 K tartományban.
- Kényelmes munkavégzés szemfáradás nélkül. 56 energiatakarékos LED-del egyenletesen világítja meg az asztalt, árnyékok nélkül.
- Intuitív és könnyen kezelhető. Az érintőpanel két gombbal lehetővé teszi a fényerő és a szín sima változtatását.
- Masszív és elegáns kialakítás. Az alumínium ház és a praktikus csipesz könnyű felszerelést tesz lehetővé különböző vastagságú monitorokra és laptopokra.
- Univerzális USB-C áramellátás. A lámpát csatlakoztathatja a számítógéphez, töltőhöz vagy power bankhoz, így ideális megoldás utazáskor is.

Világítási módok az Ön igényeihez igazítva A három világítási módnak köszönhetően a Silver Monkey Lightbar LB100 könnyen lehetővé teszi a fény színének 2800 és 5500 K közötti beállítását. Ez azt jelenti, hogy mindig optimális világítási feltételekre számíthat: függetlenül attól, hogy erős megvilágításra van szüksége a munkához, vagy finom ragyogásra az esti pihenéshez. A lámpa növeli munkája és pihenése kényelmét és hatékonyságát.

Kényelmes munkavégzés szemfáradás nélkül A Silver Monkey Lightbar LB100 56 energiatakarékos LED-je egyenletes megvilágítást biztosít az egész asztal felett. Az árnyékok és a képernyő villogásának hiánya azt jelenti, hogy a szeme nem fárad el, és hosszabb ideig dolgozhat kellemetlenség nélkül. A fény gyengéd és kellemes a szemnek, ami emellett segít elkerülni a fejfájást és egyéb, hosszú távú munkavégzéssel járó kellemetlenségeket.

Intuitív vezérlés a kényelméért A Silver Monkey Lightbar LB100 vezérlése rendkívül egyszerű a kétgombos érintőpanelnek köszönhetően. Ezek lehetővé teszik a fényerő és a szín sima változtatását. A gombok a lámpa elülső részén találhatók, így könnyen elérhetők és használhatók. Ezen felül az intuitív használatot rövid és világos, magyar nyelvű útmutató is segíti, így mindenki könnyen beállíthatja a megfelelő világítási paramétereket.

Masszív és elegáns kialakítás A Silver Monkey Lightbar LB100 lámpa nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusos megjelenésével is kitűnik. Az alumínium ház tartós és elegáns, a praktikus csipesz pedig könnyű felszerelést biztosít 8-30 mm vastagságú monitorokra és laptopokra. A csipesz puha anyagból készült, így nem karcolja meg a monitor keretét. Ennek köszönhetően a lámpa összeszerelése és szétszerelése gyors és zökkenőmentes, további szerszámok nélkül.

Univerzális és modern USB-C áramellátás A Silver Monkey Lightbar LB100 USB-C csatlakozója lehetővé teszi a különféle áramforrásokhoz, például számítógéphez, töltőhöz vagy power bankhoz való csatlakoztatást. Ennek köszönhetően a lámpa rendkívül sokoldalú, és különböző körülmények között, otthon, az irodában és utazás közben is használható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett