Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156204997 Márka: Baseus

Baseus Smart Eye vezeték nélküli LED íróasztali lámpa 2200 mAh akkumulátorral szürke (DGZG-0G)


Cikkszám: DGZG-0G | EAN/Vonalkód: 6953156204997 | Márka: Baseus

Baseus Smart Eye vezeték nélküli LED íróasztali lámpa 2200 mAh akkumulátorral szürke (DGZG-0G)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Smart Eye vezeték nélküli LED íróasztali lámpa 2200 mAh akkumulátorral Ez a vezeték nélküli íróasztali lámpa számos beállítási lehetőséget kínál a fény típusának meghatározásához, ami maximális kényelmet biztosít a munkában és a pihenésben. Nemcsak a fény szögét és fókuszát állíthatod be, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb színhőmérsékletet is. Rendelkezésre áll fokozatmentes fényerő-szabályozás, vagy automatikus fényerő-beállítás a környezethez igazítva. Mindez azt jelenti, hogy pontosan kiválaszthatod a paramétereket. Maximális koncentrációt biztosít a munkához az íróasztalnál, vagy ellazít a lámpa puha, meleg fényével. Kompakt méretei és alacsony súlya lehetővé teszik, hogy bárhová magaddal vidd a készüléket. A lámpa mindössze 3 órát töltődik, amely után 3 órán át erős fényben, vagy 13 órán át alacsony fényerő mellett használható.

Specifikáció: - Márka: Baseus - Típus: Vezeték nélküli íróasztali lámpa - Fény típusa: LED - Anyag: ABS, PC és alumínium - Bemeneti feszültség: 5V - LED-ek száma: 32 - Színvisszaadási index Ra≥95 - Akkumulátor kapacitása: 2200 mAh - Teljes töltési idő: 3 óra - Aljzat: USB Type C - Súly: 550 g

A csomag tartalma: - 1 x vezeték nélküli íróasztali lámpa

A legfontosabb információk: - Fokozatmentes fényerő-szabályozás - Három színhőmérséklet - Automatikus fényerő csökkentés - A lencse fókuszálja a fényt - Állítható fénycsóva szög - Természetes fény szimuláció - Kompakt méretek - Könnyű súly

Fényparaméterek beállítása Ez a termék széles körű világítási paramétereket kínál. Három színhőmérséklet közül választhatsz: - fehér fény (6,000 K), - meleg fény (3,000 K), - kevert fény (4,500 K). Ennek köszönhetően a világítás típusát az igényeidhez igazíthatod - pihenéshez, olvasáshoz vagy íróasztalnál végzett munkához. Ezenkívül fokozatmentesen állítható a fényerőszint. De ez még nem minden, mert egyszerűen kiválaszthatod, melyik területet szeretnéd megvilágítani. Ha bekapcsolod a fókuszált fény módot, a lencse erősen megvilágítja a kiválasztott területet az íróasztalon. A diffúz fény hasznos lesz olvasáshoz vagy pihenéshez.

Kis méretek és alacsony súly A lámpa mindössze 500 grammot nyom, és az alapja kicsi és könnyű. Bárhová magaddal viheted - nyaralásra, üzleti útra vagy egy kirándulásra. Tartós ABS és PC műanyagok nem hajlamosak a sérülésekre és karcolásokra.

Természetes fény mód Ez a mód a legjobb az olvasáshoz. A puha fény, azaz a teljes spektrumú világítás, a természetes fényt imitálja, ami kíméletes a szemekhez, és nem okoz fáradtságot és koncentrációvesztést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett