Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172609719 Márka: Baseus

Baseus i-wok2 LED lámpa asztali monitor világításhoz, fekete (DGIW000101)


Cikkszám: DGIW000101 | EAN/Vonalkód: 6932172609719 | Márka: Baseus

Baseus i-wok2 LED lámpa asztali monitor világításhoz, fekete (DGIW000101)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az irodai vagy otthoni munkahelyek megvilágításának hiánya vagy rosszul megválasztott és helytelenül elhelyezett asztali lámpák komoly kényelmetlenséget okozhatnak. Felejtsd el a fáradt szemeket, fejfájást vagy a képernyőn megjelenő zavaró tükröződést. Válaszd a Baseus i-wok2 LED monitor lámpát, amelyet otthoni vagy munkahelyi használatra terveztek.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Méret: 442 x 103 x 45mm
- Anyag: alumínium ötvözet + ABS + PC
- Névleges feszültség: 5V/1A
- Névleges teljesítmény: 5W (maximális)
- Fényforrás: LED
- Spotok száma: 80
- CRI: Kevesebb mint 95
- Fényszín: 2700K-6500K
- Fényáram: 160LM
- Súly: 280 gramm

A csomag tartalma:
- 1 x LED monitor lámpa
- 1 x USB Type C kábel mellékelve

A legfontosabb jellemzők:
- Aszimmetrikus világítás, amely közvetlenül az asztalra világít, elkerülve a monitor képernyőjén megjelenő tükröződést.
- Nagyon magas, 95-ös CRI (Színvisszaadási Index).
- Egyszerű telepítés a monitorra.
- Fokozatmentes fényerő- és színbeállítás.
- Nem bocsát ki kék fényt.
- USB Type C porton keresztül táplálható, csak csatlakoztassa számítógéphez vagy telefon töltőjéhez.

Aszimmetrikus munkahelyi világítás: A tökéletesen kialakított lámpa ívelt kerettel a fényt 45 fokos szögben közvetlenül az asztallapra és a rajta lévő tárgyakra irányítja, nem pedig a számítógép képernyőjére. Ez védi a szemeket a kellemetlen tükröződésektől.

Világítás, amely tökéletesen visszaadja a valódi színeket: A Baseus lámpa nagyon jól reprodukálja a természetes fény színeit. A CRI egy mutató, amely meghatározza, hogy a fény hogyan befolyásolja a színek érzékelését. A referencia pont a napsugárzás a skála tetején, amelynek tényezője 100. A Baseus lámpa elérte a 95-ös Ra szintet, ami nagyon hűséges színvisszaadást tesz lehetővé a környezetből.

A fényerő és a fény hőmérsékletének pontos beállítása: Fokozatmentes fényerő- és színbeállítás a 2700K és 6500K tartományban. Ez egy tökéletes megoldás, amely lehetővé teszi a beállítások szabad és sima változtatását, ellentétben más lámpákkal, ahol a beállítás "lépcsős". A lámpa megjegyzi az utolsó felhasználói beállításokat és automatikusan visszaállítja őket újraindításkor.

Egyszerű összeszerelés, amit bárki elvégezhet: A lámpa felszerelése a laptop tokjára csak egy másodpercet vesz igénybe, és nem igényel szerszámokat! Csak helyezze a klipre és nyomja meg a képernyő felső keretét (vastagság: 5-40 mm) - készen is van!

Használat otthon és munkában: A lámpa ideális otthoni és munkahelyi használatra. Használja a számítógépet úgy, ahogy Ön szeretné és bármikor, anélkül, hogy szemét fáradna vagy fájna.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett