Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417480263 Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy A55 - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVSAA55 | EAN/Vonalkód: 8018417480263 | Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy A55 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS Full Active D3O tok Samsung Galaxy A55-hez modern védelmi technológiát ötvöz elegáns dizájnnal, maximális védelmet nyújtva okostelefonod számára. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően ez a tok fokozott ellenállást kínál a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A55 készülékhez, védelmet nyújtva nemcsak a készülék oldalainak, hanem a finom oldalgomboknak és a kamera szigetnek is. A kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot, és a megemelt szélek minimalizálják a karcolódás kockázatát a képernyőn és a kamerák lencséin.

Műszaki adatok:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55
- Szín: fekete

Az SBS Full Active D3O tok legfontosabb előnyei Samsung Galaxy A55-höz:
- Fokozott ellenállás a sérülésekkel szemben: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt esések, ütődések és egyéb mechanikai károk ellen.
- Kiváló minőségű kivitelezés: A tokot tartósság, könnyedség és rugalmasság jegyében tervezték, ami biztosítja a mindennapi használat kényelmét.
- Kulcsfontosságú telefonalkatrészek védelme: Különlegesen megerősített oldalgombok és megemelt szélek a kamera sziget körül további biztonságot nyújtanak a telefon legérzékenyebb területeinek.

A D3O technológia maximális védelmet nyújt: A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely azonnal megkeményedik ütődéskor, védve telefonodat a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan védi a Samsung Galaxy A55-öt esések és ütődések ellen, miközben rugalmas és vékony marad, ami nem befolyásolja a telefon használati kényelmét.

Kiváló minőségű kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot: Az SBS Full Active D3O tok a legjobb minőségű, könnyű és tartós anyagokból készült. A tok rugalmassága lehetővé teszi a könnyű fel- és leszerelést, miközben biztosítja a szoros illeszkedést a telefonhoz, minimalizálva a tok véletlen eltávolításának kockázatát.

Az oldalgombok és a kamera sziget védelme: A finom oldalgombok és a kamera sziget a telefon legérzékenyebb részei közé tartoznak. Az SBS Full Active D3O tok védi ezeket a kulcsfontosságú területeket, miközben könnyű hozzáférést biztosít a telefon minden funkciójához. A kamera körüli megemelt szélek további védelmet nyújtanak a mindennapi használat során.

Elegáns, minimalist dizájn: Ez a tok nemcsak védelmet biztosít, hanem remekül is néz ki. A fekete bevonat eleganciát kölcsönöz a telefonnak, miközben megőrzi annak karcsú profilját. Tökéletes a mindennapi használatra és formálisabb alkalmakkor egyaránt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett