Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971824970470 Márka: Choetech

Choetech SC001 napelemes összecsukható töltő 19W 2x USB-A - fekete


Cikkszám: SC001 | EAN/Vonalkód: 6971824970470 | Márka: Choetech

Choetech SC001 napelemes összecsukható töltő 19W 2x USB-A - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech Összecsukható Napelemes Telefontöltő Akár 19W-val, 2 USB Porttal (SC001)
Úton vagy, és állandó áramforrásra van szükséged, hogy feltöltsd a telefonodat? A Choetech SC001 összecsukható napelemes telefontöltő egy rendkívül hatékony eszköz, amely ugyanakkor nagyon kompakt. Összecsukva a töltő kicsivel nagyobb, mint egy tablet, így könnyedén eltüntetheted például egy hátizsákban. Kis méreteinek, alacsony súlyának és átgondolt kialakításának köszönhetően kirándulások során is megállja a helyét. A napelemes telefontöltő két beépített USB csatlakozóval rendelkezik, így kompatibilis a legtöbb mobil eszközzel (beleértve a tableteket, TWS fülhallgatókat és okosórákat). Három hatékony panelből áll, amelyek akár 19 W-tal is tudnak tölteni. A Choetech napelemes töltő vízálló, és az intelligens chip, amely beépítve található, azonosítja a töltendő eszköz típusát, hogy elkerüljük a túlmelegedést.

A Choetech SC001 napelemes telefontöltő legfontosabb előnyei:

- Tökéletes kempingezéshez, lakóautós túrákhoz, hegyi túrákhoz vagy egy nap a strandon. Ez a napelemes töltő nem fél semmilyen kalandtól.

- Gyors és hatékony töltést biztosít. A Choetech SC001 napelemes töltő Auto Detect technológiával van felszerelve, amely felismeri az eszköz típusát, és automatikusan állítja a leadott áramot és feszültséget (max 2,4 A).

- Két eszközt is tölthetsz egyszerre. Két USB porttal rendelkezik, és a napelemek magas hatékonyságot mutatnak, 20-25%-kal, míg a piacon található hasonló termékek legfeljebb 15%-osak.

- Sok mobil eszközzel kompatibilis. Ez a napelemes töltő alkalmas telefonokhoz, tabletekhez, fülhallgatókhoz vagy okosórákhoz, és akár 19 W-tal is képes tölteni.

- Könnyen kihajtható, szállítható vagy hátizsákra akasztható. Az ultra-vékony kialakításnak, a kis méreteknek és a súlynak köszönhetően a Choetech hordozható töltő könnyedén felakasztható hátizsákra, fára vagy sátorra.

- Ellenáll különböző időjárási viszonyoknak. A napelemes töltő tartós anyagokból készült, és a speciális vízálló bevonat (IPX4) biztosítja a víz- és porállóságot.

Specifikáció:

- Gyártó: Choetech
- Modell: SC001
- Anyag: monokristályos szilícium panelek ETFE laminálással + nejlon
- Teljesítmény: legfeljebb 19W (max)
- Csatlakozó típus: 2 x USB
- Teljesítmény kimenetek:

- USB 1: 5V / 2.4A (max)
- USB 2: 5V / 2.4A (max)

- Tartozékok: 1 x indukciós töltő, USB kábel, használati útmutató
- Méretek: 260 x 160 x 17 mm (összecsukva) / 530 x 260 mm (kinyitva)
- Súly: 480g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett