Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417480195 Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVIP1561P | EAN/Vonalkód: 8018417480195 | Márka: SBS

SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Pro - fekete Az SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Pro készülékhez modern védelmi technológiát ötvöz elegáns dizájnnal, maximális védelmet nyújtva okostelefonjának. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően a tok fokozott ellenállást kínál a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Pro-hoz, védi az eszköz oldalait, valamint a finom oldalsó gombokat és a kamera szigetét is. A magas minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, míg a megemelt szélek csökkentik a képernyő és a kamera lencséinek karcolódásának kockázatát. Specifikáció:- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro
- Szín: fekete
Az SBS Full Active D3O tok iPhone 15 Pro legfontosabb előnyei:- Fokozott ellenállás a sérülésekkel szemben: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt esések, ütődések és egyéb mechanikai károk ellen.
- Magas minőségű kivitelezés: A tok tartósság, könnyűség és rugalmasság figyelembevételével került kialakításra, amely a mindennapi használat kényelmét biztosítja.
- A telefon kulcsfontosságú részeinek védelme: Speciálisan megerősített oldalsó gombok és megemelt szélek a kamera sziget körül további biztonságot nyújtanak a telefon legérzékenyebb területeinek.
A D3O technológia maximális védelmet nyújt A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely ütés hatására azonnal megkeményedik, így védve telefonját a mechanikai károsodástól. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan védi iPhone 15 Pro készülékét az esések és ütődések ellen, miközben rugalmas és vékony marad, ami nem csökkenti a telefon használatának kényelmét. Magas minőségű kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot Az SBS Full Active D3O tok a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek könnyűek és tartósak. A tok rugalmassága lehetővé teszi az egyszerű fel- és leszerelést, miközben szoros illeszkedést biztosít a telefonhoz, minimalizálva a tok véletlen eltávolításának kockázatát. A finom oldalsó gombok és a kamera sziget védelme Az oldalsó gombok és a kamera sziget a telefon legérzékenyebb részei közé tartoznak. Az SBS Full Active D3O tok ezeket a fontos területeket védi, miközben könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. A kamera körüli megemelt szélek emellett megakadályozzák a karcolódást a mindennapi használat során. Elegáns, minimalista dizájn Ez a tok nemcsak véd, hanem nagyszerűen is néz ki. A fekete kivitel eleganciát ad a telefonnak, miközben megőrzi annak karcsú profilját. Tökéletes mindennapi használatra, valamint formálisabb alkalmakra is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett