Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396214004 Márka: OEM

iPhone 15 Pro lila színű SILIKON GYŰRŰS tok


| EAN/Vonalkód: 5903396214004 | Márka: OEM

iPhone 15 Pro lila színű SILIKON GYŰRŰS tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Funkcionális hátlap az összecsukható gyűrűvel. Védi a készülék érzékeny burkolatát a karcolásoktól és sérülésektől. A gyűrű lehetővé teszi a filmek vízszintes helyzetben történő könnyed megtekintését. Mágneses tartókkal kompatibilis.

Kellemes tapintású, szilikon anyagból készült, amely megkönnyíti a tok fel- és leszerelését, és tökéletesen elnyeli az ütéseket a készülék leejtése esetén. Rugalmas anyagból készült integrált gombfedők maximális kényelmet biztosítanak az okostelefon használata során. Stabil fogás! A tok matt textúrája csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így a tok szilárdan fekszik a kézben, és csökkenti a telefon földre zuhanásának kockázatát. Ezen túlmenően könnyen tisztítható és idővel nem halványul el.

Összecsukható gyűrű a hátlapon biztosítja a készülék biztonságos fogását minden helyzetben, és lehetővé teszi a telefon vízszintes helyzetbe állítását, hogy könnyebbé tegye a filmek és fotók megtekintését. A gyűrű szabadon forgatható, mágneses tartókkal kompatibilis.

Specifikáció:
Anyag: műanyag

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett