Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482700 Márka: SBS

SBS Extreme Mag D3O MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Cikkszám: TED3OMAGCOVIP1667P | EAN/Vonalkód: 8018417482700 | Márka: SBS

SBS Extreme Mag D3O MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Extreme Mag D3O MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó
Fedezd fel az SBS Extreme Mag D3O MagSafe tokkal az iPhone 16 Pro Max számára a legmagasabb szintű védelmet! Ez az innovatív technológiát alkalmazó tok egyedülálló ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas kialakítást kínál, garantálva a kényelmes napi használatot. A tok tökéletesen illeszkedik a legújabb iPhone készülékhez, és a MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést és a mágneses kiegészítők használatát is. A kiváló minőségű kidolgozás, a pontos kivágások és az elegáns dizájn révén a telefonod nemcsak védelmet, hanem stílust is kap. Ez a tok minden körülmények között védelmet nyújt az iPhone 16 Pro Max készülékednek, extra súly hozzáadása nélkül.
Specifikáció:

- Márka: SBS

- Anyag: D3O

- MagSafe kompatibilitás: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max

- Szín: átlátszó

Az SBS Extreme Mag D3O MagSafe tok legfőbb előnyei az iPhone 16 Pro Max számára:

- D3O technológia: Páratlan védelem az esésekkel, rázkódásokkal és ütésekkel szemben az innovatív D3O technológia alkalmazásának köszönhetően, amely elnyeli az energiát és minimalizálja a sérülés kockázatát.

- Kiváló minőségű kivitelezés: A tok könnyű, rugalmas és tökéletesen illeszkedik az iPhone 16 Pro Max formájához, egyidejűleg teljes hozzáférést biztosítva az összes gombhoz és porthoz.

- MagSafe kompatibilitás: A beépített mágnesek teljes mértékben támogatják a MagSafe technológiát, lehetővé téve a gyors és könnyű vezeték nélküli töltést, valamint a mágneses kiegészítők használatát.

- Elegáns dizájn: A modern, minimalista kialakítás kiemeli az iPhone luxus megjelenését, miközben maximális védelmet biztosít számára.

A D3O technológia páratlan védelmet nyújt a sérülésekkel szemben
A D3O technológia révén az SBS Extreme Mag tok rendkívüli ütés- és esésvédelmet kínál. A D3O anyag, amelyet fejlett védelmi rendszerekben használnak, elnyeli az ütés erejét, minimálisra csökkentve a telefon sérülésének kockázatát. Ez ideális megoldást nyújt azoknak az embereknek, akik aktív életmódot folytatnak és biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone készülékük minden helyzetben biztonságban van.
Könnyűség és rugalmasság biztosítja a mindennapi használat kényelmét
Az SBS Extreme Mag tok rendkívül könnyű és rugalmas, így kényelmes mindennapi viseletet biztosít. Vékony kialakítása nem növeli a telefon méretét feleslegesen, miközben tökéletes védelmet nyújt az eszköz számára. A rugalmas anyag lehetővé teszi a tok könnyű fel- és levételét, anélkül, hogy károsítaná a telefont.
A MagSafe kompatibilitás kényelmes töltést és kiegészítő használatot tesz lehetővé
Az SBS Extreme Mag tokba épített mágnesek tökéletesen együttműködnek a MagSafe technológiával, lehetővé téve a könnyű vezeték nélküli töltést és a kompatibilis kiegészítők, mint például autós tartók vagy mágneses pénztárcák gyors csatlakoztatását. Ennek köszönhetően nem szükséges eltávolítani a tokot a töltés során, ami növeli a használat kényelmét.
Elegáns dizájn, amely kiemeli az iPhone stílusát
Az SBS Extreme Mag tokot azoknak tervezték, akik nem csak a funkcionalitást, hanem a stílust is fontosnak tartják. Minimalista, modern megjelenése tökéletesen kiegészíti az iPhone 16 Pro Max elegáns dizájnját, miközben teljes védelmet biztosít. A pontos kivágások lehetővé teszik a telefon összes funkciójának zökkenőmentes elérését, a magas minőségű kidolgozás pedig hosszú távú tartósságot garantál.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett