Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004210 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16 Pro Max telefonhoz kártyatartóval - kék


Cikkszám: DUX DUCIS SKin Pro Apple iPhone 16 Pro Max Blue | EAN/Vonalkód: 6934913004210 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16 Pro Max telefonhoz kártyatartóval - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16 Pro Max telefonhoz kártyatartóval - kék

A Dux Ducis Skin Pro nem csak megvédi a telefonodat, de egyedi kialakításának köszönhetően megkönnyíti az életedet is. Ez a kényelmes fliptok nemcsak a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, hanem elegáns stílusodat is kiemeli. Védelmet biztosít a karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések ellen. A tok egy zsebbel rendelkezik fontos dokumentumok számára. Az állvány funkciónak köszönhetően kényelmes filmnézést és képek megtekintését biztosít, rugalmas kerete pedig megkönnyíti a fel- és levételt.

Specifikáció:

- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- További jellemzők: pénztárca, állvány
- Anyag: TPU, PU
- Szín: kék

A Dux Ducis Skin Pro tok legfontosabb előnyei:

- Hosszú ideig is bírja a használatot: A tok szintetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, így egyszerre tartós és elegáns.
- Fontos dokumentumaid mindig kéznél lesznek: A fedélben egy kényelmes zseb található, amely hitelkártyát vagy dokumentumokat tárol.
- Gondoskodik arról, hogy a telefonod érintetlen maradjon: Védelmet nyújt karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések ellen.
- Kényelmesen nézhetsz filmeket és képeket: A fedél könnyen átalakítható állvánnyá.
- Nagyon könnyen fel- és levehető: Rugalmas TPU kerettel rendelkezik.

Kényelem a részletekben rejlik
A Dux Ducis Skin Pro tok a tartósság és az elegancia ötvözete. A szintetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, így védelmet és stílust biztosít. Bárhol is vagy, az irodában vagy a városban, a tok eleganciát kölcsönöz, miközben megvédi a telefonodat.

Problémamentes hozzáférés a telefonhoz és dokumentumokhoz
A Dux Ducis Skin Pro tokkal fontos dokumentumaid és kártyáid mindig kéznél lesznek. A fedélben található zseb biztosítja azok biztonságát. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a rendszerezést.

Hatékonyan védi a telefonodat
A karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések elleni védelem alapvető. A Dux Ducis Skin Pro tok gondoskodik arról, hogy telefonod sértetlen maradjon. Élvezd készüléked szépségét hosszú ideig, sérülések nélkül.

Kényelem és praktikusság
A filmek, videók és képek kényelmes megtekintése a Dux Ducis Skin Pro tok további előnye. A fedél könnyen átalakítható állvánnyá, így kényelmesen használhatod a médiatartalmak fogyasztása során. Ideális megoldás hosszú órák szórakozásához.

Könnyű használat minden helyzetben
Rugalmas keretének köszönhetően a Dux Ducis Skin Pro tok nagyon könnyen fel- és levehető. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen igazíthatod telefonod kinézetét az alkalmakhoz, extra erőfeszítés és a készülék sérülésétől való félelem nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett