Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482694 Márka: SBS

SBS Extreme Mag D3O MagSafe iPhone 16 Plus tok - átlátszó


Cikkszám: TED3OMAGCOVIP1667 | EAN/Vonalkód: 8018417482694 | Márka: SBS

SBS Extreme Mag D3O MagSafe iPhone 16 Plus tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Extreme Mag D3O MagSafe iPhone 16 Plus tok - átlátszó
Fedezd fel a legmagasabb szintű védelmet az SBS Extreme Mag D3O MagSafe iPhone 16 Plus tokkal! Ez a fejlett tok innovatív D3O technológiát tartalmaz, ami rendkívüli ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad, így kényelmes a mindennapi használat során. A tok tökéletesen illeszkedik a legújabb iPhone-hoz, és a MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően lehetővé teszi a vezeték nélküli töltés és a mágneses kiegészítők kényelmes használatát. A kiváló minőségű kivitelezés, a precíz vágások és az elegáns dizájn azt jelenti, hogy telefonod nemcsak védelmet nyer, hanem stílust is.

Specifikáció:

-Márka: SBS

-Anyag: D3O

-Kompatibilitás MagSafe-el: Igen

-Kompatibilitás: iPhone 16 Plus

-Szín: Átlátszó

Az SBS Extreme Mag D3O MagSafe iPhone 16 Plus tok legfontosabb előnyei:

-D3O technológia: Rendkívüli védelem az esésekkel, rázkódásokkal és ütközésekkel szemben az innovatív D3O technológiának köszönhetően, ami elnyeli az energiát és minimalizálja a károsodás kockázatát.

-Kiváló minőségű kivitelezés: A tok könnyű, rugalmas és tökéletesen illeszkedik az iPhone 16 Plus formájához, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz és porthoz.

-MagSafe kompatibilitás: A beépített mágnesek teljes MagSafe funkcionalitást biztosítanak, lehetővé téve a gyors és könnyű vezeték nélküli töltést, valamint a mágneses kiegészítők használatát.

-Elegáns dizájn: Modern, minimalista kialakítás, amely kiemeli az iPhone luxus megjelenését, miközben maximális védelmet nyújt.

A D3O technológia páratlan védelmet nyújt a sérülésekkel szemben
A D3O technológiának köszönhetően az SBS Extreme Mag tok kivételes védelmet biztosít ütésekkel és esésekkel szemben. A D3O anyag, amelyet fejlett védelmi rendszerekben is használnak, elnyeli az ütési energiát, minimalizálva a telefon károsodásának kockázatát. Ez ideális megoldás azok számára, akik aktív életmódot folytatnak és biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk minden helyzetben biztonságban van.

Könnyű és rugalmas kialakítás a mindennapi kényelemért
Az SBS Extreme Mag tok rendkívül könnyű és rugalmas, ami kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban. Karcsú kialakítása nem növeli jelentősen a készülék térfogatát, ugyanakkor kiváló védelmet nyújt. Rugalmas anyaga lehetővé teszi a tok könnyű fel- és levételét anélkül, hogy károsítaná a telefont.

MagSafe kompatibilitás a kényelmes töltés és kiegészítőhasználat érdekében
A beépített mágnesek az SBS Extreme Mag tokban tökéletesen együttműködnek a MagSafe technológiával, lehetővé téve a könnyű vezeték nélküli töltést és a kompatibilis kiegészítők, mint például autós tartók vagy mágneses pénztárcák gyors csatlakoztatását. Ennek köszönhetően nem szükséges leszedni a tokot töltés közben, ami növeli a használati kényelmet.

Elegáns dizájn, amely kiemeli az iPhone stílusát
Az SBS Extreme Mag tokot olyan felhasználók számára tervezték, akik nemcsak a funkcionalitást, de a stílust is értékelik. Minimalista, modern megjelenése tökéletesen kiegészíti az iPhone 16 Plus elegáns dizájnját, miközben teljes védelmet nyújt. A precíz kivágások lehetővé teszik a telefon összes funkciójának akadálytalan elérését, és a kiváló minőség garantálja a tartósságot hosszú időn keresztül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett